Packningen:)

Snart klar hehe..:P

Bästa plattången någonsin! O den är lika viktig som mitt pass..den lämnar aldrig handväskan:)

Rekommenderar


Dueces tjejen

Såg den här tjejen på videon "Dueces" med Chris Brown , o hon verkade va skiitsnygg. Hon fick mig vilja ha svart långt hår lol. Här e hon iaf, Brittany Daily halvnaken...


Photoshoot!

Hon e bara med i början...



I aint no bitch

Vänta, vänta, vänta..... sa du.... till mig!?!?!?
Vilken egenskap förknippas du helst inte med?

Okej, okej, jag erkänner att mina unga dar kan ha haft att göra med viss attitydsproblemMEN förändring har varit precis runt hörnet för mig under de senaste låt säga 2-3 åren. Det är därför det kom sen en chock för mig när jag här om dagen blev kallad BITCH.... Ni kanske undra vad jag gjorde.... måste säga att jag är rätt nyfiken jag själv!!! Det kan inte ha varit att jag trängdes i kön, eller att jag på vägen råka trampa på ett par vita skor och verkligen inte att jag råka komma åt en gipsad arm när jag skulle ta av mig väskan....!?!?? What's wrong with people these daaays?

Bitch!

Who me!?!?

Mmmmmmhm

amerikanska killar vs svenska killar

Ingen får säga att det inte är någon skillnad på svenska killar och amerikanska killar för det är det....en groov skillnad.

(Vem är den här personen??)..whatever..


Okej, min erfarenhet av amerikanska killar e att alla ljuger och säger vad som helst för att "få dig" (få dig i säng). De uppvaktar ju ändå en och får en känna sig som en dam och massa komplimanger kan ju aldrig skada men det är så kul för att de ska alltid ta det ett steg längre. Man kan precis ha träffat en kille och han kan börja fråga en om man kan laga mat eller om man vill ha famlij någon gång...jaa, allt som tyder på att om du har sex med honom så kommer han ringa dig efteråt för att den här killen verkar ju vilja ha ett förhållande..hmm very smart.


Han kanske är gullig...men han ljuger som en häst...det kan Elin intyga...hihi

 

Medan i Sverige behöver inte killen göra så mycket, han kan ju bara stå där o se "snygg ut" (eeeehh..varför tar han min uppgift?!?!) aja, den svenska killen tror typ att ju kallare han är desto fler tjejer får han. Men säg mig hur fan ska jag fatta att du ens är intresserad om du bara står där o typ kollar bort??...och sen är nog det roligaste att man får höra från din kompis att du diggar...asså jävla mesar... Men men jag ska inte hata det kan funka någon gång fast då måste man ju veta att du som kille existerar, do sometin liksom..hehehe


Zlatan som e svenskare än alla svenskar nuförtiden...jaa undrar hur han haffar..

Det här är bara EN rad skillnader..o det kommer fler...Vi på SaluteMe har såå mycket o säga om det här. Vi kanske kan lära er svenska killar ett å annat...missförstå mig inte tycker bara inte att de går att lära amerikanska killar något....de e ju bara fööör egotrippade.


one crazy parrot....

Någonsin sett en papegoja dansa till "whip my hair" av Willow Smith? Ne trodde inte det heller...men nu kan du göra det!



medger att de e one hell of a parrot någon äger! GILLAR!!


Visste du.....

 

....att Nelly kommit ut med ett nytt album (5.0) och har kommit ut med en musikvideo (Just a Dream)..? Hade inte förväntat mig vääärstaaa albumet.. men kom igen?! efter ride with me och hot in here förväntade jag mig inte något såhär dåligt!! Just a Dream var ingen bra början, tycker vi på SaluteMe (eller åtminstonde Suz).. Smh (shakin my head för er som inte vet).. övre bilden är från hans releaseparty i Griffin, New york som ägde rum nu i veckan.. Ashanti medverkade och deras på/av "förhållande" lämnar många hjärnor förvirrade..

musikvideo nedan:


Dålig förebild

Jag tror jag måste vara den sämsta förebilden till alla yngre svarta flickor och då pratar jag om mitt hår. Fast jag har plattat håret och färgat det blont...och skaffat extensions och kanske ser ut som en "svart barbie" så är Ness ändå jätte stolt över hennes rötter (både över ursprungliga rötter och hår rötter). Jag älskar mitt lockiga hår men samtidigt har jag tröttnat lite för tillfället... men vem vet kanske går till baka till svart och lockigt snart....



Ness, för 2/3 år sedan...                                                            Saker förändras...lol
knaaas
Såg "Good Hair" ganska nyligen och kände att jag behövde göra det här inlägget...


Tankar om rumpor

Brukar du få höra att du passar o vara tjock?..mullig, eller vad du nu än kallar det.
Bara för att man varit tjock hela sitt liv betyder det väl inte att man bara passar o vara det? Hmm, jag vet att man ofta brukar dra in magen o tycka att det ser bättre ut..aja, det viktigaste är väl vad man själv tycker
.


Jag vet att många tjejer tror att de kommer förlora rumpa och bröst om de går ner i vikt.. o det är ju självklart de tjejer som uppskattar sina kurver. (för dom tjejerna kan Suz göra ett inlägg till hur man tränar upp sin rumpa, o tro mig, it is possible!..finns inget värre än en cellulit attackerad rumpa)

Tycker det har blivit mycket snack om rumpor på sistonde vilket säkert är hiphopens verk. Hur ska en rumpa se ut för att klassas som Fin? Sexig? Tränad? Tight? Ska man ha en stor rumpa..men less is more eller??!! Hur din rumpa än ser ut tycker vi på SaluteMe att den iaf ska vara tränad, som sagt är inget värre än en cellulit rumpa.



Och tro mig det går inte bara o hata på din och min rumpa, om man verkligen försöker så kan man hata på vem som helst! Den är för liten... den är fake... den är för bred... den sticker ut för mycket..och så kan det fortsätta. Var nöjd med den du är men se fan till o träna så att du kan blomstra till den blomman du är..hihi


träna mer, och ännu mera!!

Som många kanske vet så är Suz utbildad gyminstruktör. Hon har lite tips som hon vill dela med sig för er som vill gå upp/ner i vikt.
 
(Det här e på SATS..Jag ger gärna tips på gym!)

För er som vill gå upp i vikt:
-Ät regelbundet, 5 gånger/ dag. Frukost (viktigast), mellis, lunch, mellis, middag! Öka även matintaget (helst proteiner som bygger upp dina muskler) 
- När du tränar, kör hårdare kortare set fler gånger! Istället för 12*3 kan du köra 8*4 eller 8*5. Glöm inte att om du tränar en muskelgrupp som ex. Bröst måste du låta muskeln vila i minst 48 h innan du tränar bröst igen! Variera mera!

vill du gå upp snabbt kan du käka lite extra innan du sover då kroppen inte förbränner mat när man sover, men det rekommenderar jag inte. Ät nyttigt!! men mer :)

sömn är även viktigt!!


(Suz, efter gymmet..:)

Vill du gå ner i vikt:

- Även här måste man äta regelbundet som ovan! Bantningt är det sämsta som finns, kilona kommer tillbaka lika snabbt som de försvinner. Ät enligt tallriksmodellen, Dra aldrig ner på kolhydrater då kroppen (främst hjärnan) inte klarar sig utan dem.

-När du motionerar/springer så bränner du inte fett förens du sprungit i ca 20-30 minuter. Efter det börjar förbränningen, så allt efter 20-30 min på löpbandet är fettförbrännande! Kombinera även med lite styrketräning.

- Vill du gå ner i vikt men inte förlora dina former ska du ha högt motstånd, alltså ska allt du gör vara extra jobbigt! Gå/spring ex. på backe.

- Tänk på att muskler väger mer än fett, du ska inte titta på vågen, ta gärna mått runt midjan/höfter/bröst. Då ser du garanterat skillnaden.

Sömn, sömn, sömn. Och mat!! får man aldrig glömma.



mer kommer...


tossen

Så damer och herrar, prsiet för årets dam går till en person med väldigt starka åsikter! Det är en person som har mycket att säga om inläggen här på SaluteMe. Denna person gillar inte tjejer som inte kan bete sig. T.ex äldre tjejer som trycker ner yngre tjejer. Denna person har en stark intuition och håller med när vi säger "tillsammans är vi starka".

personen är Teme



"Femenist? Javisst!!"


fifaaaan..!!!!

Okej, börjar bli trött på det här!!
Varför är det okej att säga "shit vad smal du har blivit" men inte "har du gått upp lite i vikt?" va va va??? Kan någon svara på det?? Har tjockisar någon jävla sympati stämpel eller?

okej de sitter och äter sig tjocka så dem är det synd om..?? NEJ!!

ett exempel... en tjej jag känner är väldigt smal, vacker tjej men smal. Folk tycker det är okej att säga "shit kan hon inte gå upp i vikt" eller "knaas va smal hon e"... idioter!!! Liksom hmmmm tänk om hon vill gå upp men inte kan??

Och en tjockis kompis, som sitter och degar och äter chips och säger "åh jag e så tjock" gumman, du tränar inte och äter som en flodhäst?? daaa vad tror du att resultatet blir??

Tycker fan man kan säga att någon gått upp i vikt om de kan sitta o tracka smala tjejer!!

Och för att påpeka, det är inte hälsosamt att vara tjock! Människor verkar glömma det! Så är du tjock, gör dig själv en tjänst! Gå ner för din hälsas skull, så du inte blir som amerikanarna o får begravas i en jumbokista... det gillar vi inte!

Stay healthy n alert, o sluta kommentera smala människor o tro att de ska bli "glada".. man vet inte hur många det är som kämpar för att gå upp ett par kilo. Tjockisar behöver bara svettas lite..så jävla svårt e de inte.. de är bara så jävla lata..LATMASKAR!!




wall of fame?? yess!

Efter musikvideon suz va med i så var det mycket triss o trassel om hon skulle hängas på "the wall of fame" eller inte... som ni ser blev svaret givetvist JA! Stora hyllningar till vår blomma!! :)



"I'd rather live in her world, then live without her in mine"

girl u dirty!!

Suz har ett hatobjekt, ett objekt hon innerligt hatar.. många anhängare har hon också!! Det är så framhävande och äckligt.. SNUSKIGT!! Fult, listan bara fortsätter!! Men alla håller inte med.. "ness" var en stolt ägare.. hon hade flera par.. randiga med regnbågsfärger.. får mardrömmar.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ser suz de här strumporna på en människa en gång till så kastar hon en filt över deras fötter!! arrggg



These shoes are made for walking

Women, women, women! Är klackar inte den sexigaste uppfinningen ever??? They even compliment those jacked-up toes! haha Klackar ger oss kvinnor den där överlägsenheten vi annars för ofta brister på i jämförelse med män.... och vad du kanske inte visste är att ljudet av det förförande klick-klackandet klingar ljuvligt i mäns öron.... Så låt oss göra båda könen en tjänst- KVINNA, bär klackar!
(Det är luuungt om du haltar på vägen hem..... så länge du håller minen i klubben! hihi)
Wasn't this a HOT clack on the dancefloor

"dont hate me because I'm cute"



Strumpan talar för sig själv...






"STOOOORA BRUNA ÖGON"


high on memories........

Miss the old daaays!! men ser såå fram emot nya minnen..!
gatubarn man har varit haha, bråkat, skrattat, ljugit, tjuvat, stört, kastat, sjuktit, haft sönder blaa blaaa!!!
It all happend riiiiight here:



suz & "ness" är inte de enda som kan relatera till denna bild, som talar så mycket mer än tusen ord!!
så till allla branteen barn, glöm aldrig följande:
Spindelnätet, äpplet, samurajen, burken, tjuv o polis, brännboll, polackerna som sakta tog över, de sena basketkvällarna, våra softairgun krig, röda dagiset (där många hemligheter kläckts) och sist men inte minst den legendariska speedo! mycket kärlek.


om ingen haffar nu...fifan!!

Suz & Jack hade lite kul!!!!!
dr.evil
funkyy donkiii
fjortis14-127
arg?? RAAAW
"åh nej"
"bang bang, he shot me down!"
siamesiska tvillingar??

Vem är du?

Allt handlar egentligen om självkänsla...

hihi


Tjejer med noll självkänsla... Den här tjejen har absolut inget förtroende för sig själv. Varje gång en kille vänder sig om så tror hon att han kollar på hennes kompisar. Eftersom hon inte har någon självkänsla alls är det svårt att se henne i uppmärksammade kläder... hon vågar inte synas. Blyg är hon inte utan hon har bara inte funnit styrkan i att säga vad hon tycker och vara den vill.
Att ta lite plats som möjligt är hennes livsmotto.

Tjejer med lite självkänsla... Du tycker egentligen att du är ful och väljer att hata och trycka ner andra som du känner dig hotad av för någon anledning, ja då passar du väl in i den här kategorin.
De kan säga saker som "asså jag skulle inte vilja ha din rumpa, den är för stor" , eeeh säger man tack då eller!..aja,har du kommit på vem hon är?

 

(Hata inte på henne för att hon har kroppen du vill ha :)..hihi)

 

De här tjejerna är ganska svåra att klura ut eftersom att de ibland kan luras med en  "ta för sig" attityd men sanningen är att de bara söker efter en bekräftelse...så bli inte förvånad när hon har sex med din kille eller vilken upptagen kille som helst. Det faktum att killen har en flickvän men ändå är med henne får henne tro att hon är bättre därmed mår hon bättre (..självklart bara för stunden) Vi på SaluteMe har ett namn för tjejer som passar in i den här kategorin och de är orrar (slynor). Mår andra sämre så mår hon bättre.


Tjejer med all självkänsla...
Förhoppningsvis så kommer alla tjejer ta sig ner hit men sanningen är nog att de inte kommer göra de.. vissa är ju bara för skadade.. här tror man på sig själv så pass mycket att man inte behöver ta till sig hat som för den här tjejen bara räknas som avundsjuka. Hon vågar vara sig själv och har sin egna personliga stil. Hon har förstått att om man uppriktigt själv mår bra så önskar man bara gott till andra.



(Hon skulle aldrig vara den hon är utan självkänsla)

Är ni helt ärliga med er själva så kan ni utan någon hjälp sätta er i en kategori...går det inte? Ja, men då kan jag hjälpa er:)... Jag valde att göra detta inlägg för att ursäkta folk som hatar. Såna som när man känner sig på topp väljer att dra ner än till deras lilla hål..först så tänker man ju fan "that skinny bitch" men det finns en förklaring till allt från goda till onda handlingar.


Jag ska ta med dig, pojk:)


(Det är bara en tillfällig plats, hehe...)

Om någon vet vart man kan köpa såna här tavlor så vill jag verkligen veta!! Den här pojken har vart med mig under många många år. Han har sett det mesta och hört det mesta med tanke på att han har hängt på väggen i mitt gamla sovrum forever.. Många tycker han är läskig men han är egentligen bara ledsen för att han inte har några föräldrar:(

Driver han med mig?!

Nu är det så att en kille på Facebook o jag har ingen aning om vem han är skrev till min inbox att jag liknar Melissa från Paradise Hotel..o ha ha han trodde jag skulle ta det som en komplimang eeeh..hmmm. Jag googlade tjejen eftersom jag inte följer programet jag har bara sett reklamen på TV och då var hon ingen vacker syn inte, och med tanke på att hon tyckte hon var snyggast o hade världens fulaste attityd gjorde henne bara fulare... Efter att jag googlat henne blev jag ännu mer irriterad!! Ser jag ut som en transa eller?!..Men *suck* men...jag kanske tycker hon e så ful för att hon verkat ha såå mkt luft, det kanske skulle sett annourlunda ut i ett annat fall...
Det här va typ den bästa bilden jag hitta... (orkar inte göra det värre än vad det är, sorry girl...men förlora attityden så kanske du hittar stilen:)..)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Liknar vi?!!....NO

i got yo back girl!!

Tittade förbi gamla bilder från student tiderna... så hittade vi denna bild från skivan!! En jobbig människa som tjaffsade med "ness".... but don't worry!! suz got her back!! ;)
... en leéndes daggi ser vi också!! what u smilin' foo??




vi glömde honom snabbt iaf och dansade hela kvällen och levde lyckliga i alla våra dagar... :)

anger management??...




Inte lika kära paret som i dagsläget gjort slut! Amber Rose och Kanye West... SaluteMe diggar bilden dock!!

Har uppmärksammat en hel del på sistonde angående Kanyes känslor.. han är ju känd för att vara frispråkig!! Han verkar väldigt arg på Amber, what happend??!! i Runaway är han känslig och tar nästan skulden på sig själv.. men i Dueces remixen som han är med på säger han raka motsatsen!!

Read 4 urself!!

"you should make your own toilet tissue since you the shit
but all you got is some fucking issues you fucking bitch
I hate u, but I love your mom
give her a kiss for me, her second son
get your mind right baby or get your shit together
you gon be hot a little while
I’mma be rich forever"

Två sista raderna va bäst, Imma be both!!

är ganska nyfiken på vad som hänt, arent u??

Whatevaaa, just blame it on the white girl!!

loppppiiiiiiiiiiiisss

Så suz har sålt nästan alla möbler, om någon vill köpa datastol/köksstolar eller skrivbord HOLLA!! :P hursomhelst.. utan lådor kan de va svårt att bevara grejer....




därför ser det just nu ut som en loppmarknad i hennes lägenhet! Detta är dock inte till salu..!!!





Btw...
vanessa följde med suz o daggi ut i lördags och detta va när de var påväg hem :)



"Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar"

Tiiiillåt mig bevisa motsatsen.....:

Mr. Dummy: Jag har en fråga, men du får lova att inte ta illa upp eller något...
Ms. Brun utan sol: Nej, fråga på!
Mr. Dummy: Du är ju brun och så.... så när du vistas i solen, du kan inte bli brunare eller hur?

I en låååång väntan på "the punchline" insåg jag att en sådan inte existerade.... FOOL!


Bara för att brighten the dummy... märk färgskillnaden vid axeln

Sjuuuuukt hur "de där" bruna kan bli...... BRUNARE haha

"lets have a toast for the hoodrats"

I'm not a hoodrat though...
Han säger ju självklart inte "hoodrats" i låten..han säger typ "scumbags" o lite mer.. Ville bara skoja lite med er kickers..(förortstjejer hehe).

Kanye West ska ju vara så nyskapande hela tiden men det funkar och imponerar tjejerna på Saluteme iallafall...


Gult är absolut inte fult

Dagen började med att Jaco som hade övernattat hjälpte Ness påbörja målningen i hennes sovrum.. sovrummet som snart inte tillhör Ness...:(..Hon har bestämt sig att fixa till rummet innan hon lämnar det till någon annan..vem det nu en är.. Senare kom iaf Suz med lite "bakis attityd" men ändå lyckades göra ett fantastiskt bra jobb!!


Coolasteeee..:)..fan har glömt bort vad det står på Jacos tatuering..sorry jack

"Ness kmr sakna Jaco"

Ness passar i gul:)


Roses are forever... (fading towards end)

Foevah-evah, foevah-evah, FOEVAH-EVAH!?!? -----> WHATEVAH-EVAH

Roses for sorry n chocholate for la la la love......  Rätta mig om jag hört fel!
Jag skulle föredra om det var the other way around, cuz loooove don't come easy.... då gör chokladen inte de heller, eller!?!? :,(


Meanwhile.... getting high on sum of that good shit - Ferdinand stile

i heard it through the grapewine!!

Utgång? HELL YEAH.. Daggi begav sig hem till Suz som till mestadels sålt de flesta möbler... hon sa att hon hämtat vin... yess!! utbrast suz som satt med sin martini.... så tar hon detta ur sin väska:



ehhhh whatt is thiss?? tänker suz...... snåljåp!!



brrooooor tänkte vääääl!!!!



well i got a little sum sum too!!




"ness" o jackline kom inte.... whatevaa more booz for us!! (they still love us)



yall so cute!!!!



fint nagelack!!


wish I was behind u.....



sexy mofo!!!




behöver inte hoppas att de har kul... då de alltid sätter färg till tillvaron ;) Don't be mad cuz their hair look better than yo bitches!!!

Bleeess


she got married... to her??

Så tha superduperflyy Missy Elliot har tydligen gift sig... men sin okända flickvän?? Förstår mig inte på det här med att "tjocka kvinnliga kändisar" ska gifta sig.. med tjejer??? okej det är inget fel med att vara homo men siriosly det verkar som om detta smittar av sig allt starkare med tiden!! Queen latifa har FLICKvän och listan bara fortsätter.....


här har vi en betydligt uppklädd/bröllopsklädd Missy:




men nu ber hon oss hålla tyst om saken...





so whatever u read here, better not leek!!


önskar dem lycka till iallafall!! Go rainbow :)


dinner reservation... for 1??

Som många vet har Suz en kärlek hon länge hållt nära sitt hjärta... MAT!!! Många anser att hon äter mycket... ofta... eller hela tiden helt enkelt!! För att förstå sig på hennes kärlek ytterligare har hon bifogat bilder då hon lagat mat... ta en titt:

Ingridienserna...




detta lagade hon inför den långa kvällen!! MUMSFILLIBABBA



Ikväll blir det utgång och massvis med dans till REGGEA!! så magen måste fyllas innan dess ;)


Ness med Senay "gonna miss u bro"

Ness deltar i brodern Senays favorit aktivitet..."Egobilder"..hihi. Ja, Ness kommer iaf sakna den här hjärndöda jäveln:). Han har på sig en "snapback keps" som inte är hans..och skulle lite pengar rulla in av någon konstig anledning så kommer Ness "Me".. köpa en snapback...Yeah!!!


(Okej, nu vet Ness inte om det är "Vans" han vill ha men ..whatever it is...)

"Imma get him a snapback all the way from the westcoas"







moses dag!!! och filmons.... och "ness" o suz.....

Vi skulle till tomtits men "björnen sover" så vi drog och körde BADMINTON i sockenplan (årsta)..

      




rekommenderas starkt!! lots of fun säger vi på SaluteMe ;)


Myrstuguberget - Himmlen bland eländet

Tror inte att det går att beskriva hur många trappor det är upp till berget. Det så många trappor att man tappar räkningen...eeh 1,2,3,40,100,150 bla bla bla.... Ness vägrar att köpa nycklar till hissen som åker upp på nolltid utan hon och Suz tränar rumpa o lår genom att inte ta hissen (då vi inte hinner ikapp de som har nycklar till hissen förstås)..
Här e iaf utsikten som är så värd alla trappsteg..det ligger i Masmo för er turturduvor som kanske vill uppleva denna himmel med någon speciel bland all "förortsstress".

Det här kommer definitivt saknas


miss me a little when Im gone....

Where we thinkin?? NOOO
Do we have time? NOOOO
Can we afford it?? NOOOOOOOOOOO
STILL GOIN'?? HEEEEEL YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!








nothin' can stop us now!!!! L.A here we come.. AGAIN!!


I väntan på änglarnas stad dit vi anländer 3 november (omg de e ju nu!!!) så vill vi bara säga att vi kommer sakna:
Familj (who ever that is)
Hem
Mat
Berns.... NOT!!!



ja typ de!!

så får man inte glömma alla nära o kära, ni vet vilka ni är.. och "ni" andra RÄKNAS INTE TILL DENNA LISTA!! Er är vi bara glada att slippa....

Mycket kärlek till resten!

Ni hittar oss iallafall här:




BLEEEEEEESS BABY BABYYYYY :D


"Wish" är Tung..o hon tar de flesta artister idag!!

Tror och hoppas verkligen hon slår igenom stort! Hon är som en ny coolare och vassare Melanie Fiona.....Inspirerande stil dessutom.. lovin her voice 2.



 

Lyssna och tyck till!


MAC.. not book!

Makeup för de mörkhyade.. funkar lika bra på vita! win-win :) Härlig produkt med en spännande ny kollektion... DISNEY SKURK KOLLEKTIONEN!! På bara en halvtimme sålde NK slut på nästan HELA sortimentet!! Suz fick med sig ett läppstift från den mörka sidan... onda alltså!! :)




Här ser ni hela skurk kollektionen!!



favorit?



spegel spegel, säg mig vem vackrast är??



spegel svarar: SUUUUUZZZ



GILLAR!!!!




tvätt tvätt och mer tvätt!!

I två dagar har suz bokat tvätt klockan 20:00.... vad som hänt med de tiderna vet ingen för när hon väl går dit så är de mysitskt försvunna... men en tid lyckades hon få.. 00:00 så hon har tvättat hela natten :(

såhär kan det se ut:


"sur" att det inte fanns tid tidigare...



lite söt med pälsen i det kyliga vädret...



ååh, tar du bild?



MISSION: TVÄTTA RENT SKITEN!!



Efter bild?? ser ingen skillnad....



seså, hon är trött nu... sovgott suz!!





Hon har tvättat och tvättat.... nu behöver hon sin skönhetssömn innan den kommande musikvideon... Converse R.I.P :(


Chris Brown “Yeah 3X”

Chris Brown har äntligen kommit ut med sin första singel "Yeah 3x" som hade premiär i morse på MTV. Låten är från albumet F.A.M.E (forgive all my enemies) som snart finns ute att köpa...




mamma talar ut....

Tina Knowles sa tidigare idag att ryktena om Beyoncés graviditet inte stämmer! Hennes figur kan väl tacka...



Tinas egna ord:

"The truth is that’s it’s not Beyonce that’s pregnant. It’s me.
I’m kidding y’all. I’m 56. No, no the reports are not true. Not right now. I’m looking forward to it. With all the rumors, by now I should have five or six grandchildren."





HAIR


Blont satt inte så bra, så vi färgade det rosa! suz fick lite lila nyanser på köpet..







Suz blir arg



Suz vart arg för att hon inte passade i skrikrosa så hon bestämde sig för att hugga Ness)

Vår nya favorit butik! Vet inte vad den heter men den ligger bredvid Espirit i Skärholmen. Det kommer fler bilder..hehe vi har vart där två dagar i rad nu och kollat outifts till en "halloweenfest" som inte existerar.


Ness sista försök till "blondie"





Haha kul det blev typ inte samma blonda färg men så är det ju proffs som färgar superstjärnans hår om det nu är hennes hår (det måste alltid ifrågasättas...men absolut inget hat. Jag hade Suz frisör som gjorde ett utomordentligt jobb, give it up 2 Suz!

 



Är Ciara nya Aaliyah...

Kan inte sluta tänka på att Ciara försöker eller redan liknar Aaliyah (R.I.P) på så många sätt. Ciaras musik känns som en modern version av Aaliyahs..and now this?!


"Lika som bär?" (Ciara till höger)


Ness Försök till blondin 2

Målet var att Ness hår skulle glänsa som gamla Beyoncee från denna bild. Det här var iaf försök två innan toningen räddade Ness.(Bilder på det sista och tredje försöket kommer i helgen)


(Man ser inte på bilden att mitt hårbotten vart orange men tycker inte det här på bilden vart så farligt, men gissa vilka blickar man fick efter sig, o det va "inga blinkar" utan bara förvånade ögonbryn.)


LOL!!!

Kollar vi på sångaren?? lyssnar vi på låten??
NEJ NEJ NEJ!!!
Vi kollar på den skumma killen i bakrunden som gör sitt livs show vid synten hahaha!!!

Take a look!



Rihanna "who's that chick" (Day & Night)

Rihannas nya video "who's that chick" Day version... klicka på länken nedan:

Who's That Chick (Day/Night Versions)


Bulle i ugnen?

Yes det stämmer, du ser rätt!!
Beyoncé sägs vara gravid med maken Jay-z. Babylycka!!!! Vänner till paret bl.a. systern Solange säger att Beyoncé har ett gott hjärta och kommer bli en jättebra mor. SaluteMe insämmer. Då får vi bara hoppas på att hennes gener dominerar barnet!!





help me :(

En fågel va på drift i bredäng... den kallade sig för "ness"..... "ness" hade skadad benet och fick inte mycket hjälp.. discovery chanel får lösa detta!!


kolllaa mina såår bre....

(ingen får höra att vi har blogg)


yeeeeeeeeeeey

... som många kanske vet (främst tjejer) så tar det sin tid att färga håret blont!! But we sure did it!! oj rättning* suz did it ;)




*I Love my bitch*

Love the way u lie..... part 2??

U heard it here first! Ryktena stämmer.... Efter jättesuccén "Love The Way U Lie" ska Eminem och Ripanna... oups menade Rihanna göra en uppföljare.. Låten kommer handla om pretty mutch the same fast ur ett kvinnligt perspektiv.. Låten kommer att finnas på Rihannas album som ska finnas i butik (ladda ner) 16 november!!




jaa.. om någon vet hur det är att vara i ett våldsamt förhållande är de väl denna sångfågel som fick her ass whopped av herr Brown.. gillar inte!!! hoppas att senare förhållande går bättre :)

"fat bitches need love 2"



Vet inte riktigt vad man ska säga..hmm hot? Porr? eeeh dont know..

Skiter i! Där ligger en dag under 2011..

Hade hört om kryssningar i Västindien genom en kompis och därefter dödade man hans facebook album o bara drömma sig bort.. o förhoppningsvis nu drömma sig bort till 2011.

 

Såg den här annonsen på Metro, såå bra pris!



WHIP MY HAIR!

Will & Jada Pinket Smiths adoreble lilla dotter Willow Smith har nu kommit ut med hennes första musikvideo! Här bjuds det på Färg, Whipping real hard & dåliga "stomp the yard" imitationer.... men riktigt söt är hon!! Ta en titt :)



Dags att färga håret... BLONDARE!!

"Ness" har en photoshooot på G så de va dags att färga håret... Vi sökte rådgivning hos bobby, då han vet vad han pratar om!! efter 20 år i branchen...... Såhär gick det:


Här har vi "före bilder"



och här är de ljuvliga hårförpackningarna....




här hade suz magiska händer jobbat lite...




ouupps!!! men det fixade vi ;)




Voiala!! She's blond :)




Tack till alla som funnits där... suzan suzan suzan suzan.... suzan...!!


"Jag är inte densamma längre"

Vår käre vän har haft många upp&ner peridorer under sin livstid, här ser vi henne i en betydlig uppåt period! Såhär finfixad är vår Zockan när hon ska hyra film! Ääähh why not! Man vet aldrig vem man träffar på den 2minuter långa vägen från huset till centrum!! U go girl!


kanye.. fearless.. as usual?!

Som ni kanske inte hört men läser här så blev Kanye West's album cover "banned" över hela USA!
Här
har vi en bild på covern:



Vet inte om det ska föreställa han och hans käre ex Amber Rose... Lustig är den iallfall...
Här har vi några ord och åsikter från konstnären han själv:

"Yoooo they banned my album cover!!!!Banned in the USA!!! They don’t want me chilling on the couch with my phoenix!"



Albumet "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" finns att köpa (ladda ner) f.o.m 23 November.


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Så en ny dokumentär är på G.... den handlar om barn som äter äckligt... träffade på två stycken idag..
Här är två bilder på kandidaterna:





Hoppas de lär sig lite vett & etikett fifan!


halloween!!! wraaaawwwww

Så bakom allt dystra gråa gömmer sig vår läskiga lilla högtid *halloween* hype hype! WOOOOHOO WOWOWO
Så man har ju vart ute efter lite kostymer om man säger så....... Skrämma skiten ur små barn som förhoppninsvis får mardrömmar i några år.. :)

Här har vi några alternativ :














Det går rykten om att...

tjejerna här på SaluteMe är väldigt talangfulla. Det har talats om både synliga som dolda talanger. Konversationerna på Sl´s tunnelbanor går i stil med: "Ja men du vet gruppen 'No Name' med den där stora hiten '... sister' eller vad den nu hette. Ska de verkligen göra comeback!?!?"...
Superhand här försöker någon av tjejerna (rättning: stjärnorna) hejdlöst undvika media

Ryktet sprids likt skvaller på Hollywoods gator. Frågan är nu vad som är sant och falskt. Har tjejerna haft en dold karriär i rampljuset som super eller till och med megastjärnor??? Och om inte... är tjejerna redo att anta utmaningen? Det återstår att se...

say hellooo to my little friend!!

Suz fick en liten present.... så de njuter av varandras sällskap.. teddie är *adorable* säger hon i en intervju, och SaluteMe kunde inte hålla med mer! Se så söta de är! :)










WHAAAT

Terry Crews hahahahah för rolig!!



hey hey heeeey




Kanye West, Pusha T, Big Sean, CYHI Da Prynce & Common på BET Hip Hop Awards!!

They killied it!!! ellehur?!! O Big Sean va ju allt något extra.. "Who ever said the sky's the limit better look dum, cuz I'm 22 n' I'm moonwalkin' on the sun".. yes u are Sean, yes u are!

Bleess


skönt folk....

















jackline a.k.a jackie jack jaco fylller åååååååår!!!

För ca 6 år sen satt vi på denna bänk och firade dig....


("Jaco öppna sina presenter här 15/10-04")


nu, 6 år senare är du i LONDON och firar så vi hyllar dig härifrån!!!




sååå GRATTTIIIIIIIIIIS till bästaste jackline o hoppas dagen din blir tuuung, just party n' bullshit!! kärlek baaabees!!!

BLEESS

the proposal

Okej, så till slut blev man tvungen att se THE PROPOSAL eftersom alternativet utav filmer började ta slut.... och vi måste medge att den var riktigt rolig! Bästa scenen var nog denna:



skeet skeet!

btw hittade denna bild på channing tatum också.... a.k.a stripperella?



but boy can that man dance! nu ser vi iallafall vart skillzen kommer ifrån :P

BLESS

Strippa i tidigare liv! Kul Fakta!

Kom över lite kul fakta när jag satt o googlade Amber Rose vilket händer ganska ofta men Why not? hon e coolast o snyggast efter tjejerna på SaluteMe och du som läser det här såklart.




Channing Tatum från "Step up" (även med i en tung film "Recognizing you'r saints" där han visar sina otroliga acting skills). Inte visste man att han brukade stå på scen och skaka rumpan.



 

Who's that girl lalalalalalalala...? Eve is that girl lalalalalalala

 



Octomom har tydligen också underhållt naken och det var under alias Angelina Jolie.

 




Det här hittade jag på "AskMen"..

Hmm...intressant. Kan faktiskt säga att vi på SaluteMe håller med lite granna men sen är det ju en helt annan sak att som flickvän uppleva detta!! Daam YOU!!

Tänk om du såg Amber Rose dansa över din kille! Can you take that challenge?

"Getting a lap dance" "Are you cheating? No."

"Hiding female friendships"  " Are you cheating? Yes."

"Not specifying Facebook relationship status"  "Are you cheating? No."

"Dancing closely with another woman" "Are you cheating? No."

"Activities with a female friend"  "Are you cheating? No."

"Feeling attracted to someone else" "Are you cheating? No."





Sämsta WebCam!




För er som undrar hur snabbt Ness hår har växt så kommer det snart upp bilder o lite förklaringar om detta trolleri..

LOCA LOCA!!

Shakiras senaste låt LOCA, låten är helt okej men det är inte det jag kollar på när jag ser videon. Man kan ju inte undgå hennes GALNA KROPP, checka in hennes abs! SaluteMe gillar vad de ser! Ta en titt för er själva! :)




Bleeesssss

kim goes nude!

Hon gör det igen! men SaluteMe klagar inte... enjoy ;)







Like!


look alike?

...under den hektiska dan hittade jag en bild på vår käre vän tresor a.k.a babbe...



oups.. såg fel.. men likheten finns!






trodde du blivit DJ eller nått men icke sa micke!... :(

Kylan börjar krypa sig in :(

..men det stoppar oss inte från att fika, dela ut reklam(Icon Make Up) och Suz från att baka.


Vart har hon köpt aladdin byxorna?! Snygga!



Jazmine Sullivan från "Holdin you down(goin in circles)" videon där hon har dessa vackra byxor med fulaste skorna och överdel...vi på SaluteMe skulle ju rockat byxorna!!

wifey material!

Vet inte om de bara e vi eller alla andra också men det går ju inte att missa katten som jobbar i Jack n Jones i skärholmen, han e där varje dag och poserar med sitt mystiska leénde! Han brukar inte säga så mycket men those eyes!!! De säger tillräckligt.... Galen stil ocksååå (till er män, buy whatever he's wearing!) .. Vill dock inte avslöja för mycket om denne man så infromationen ends here!

Lite bilder:





Beautiful foo soo!!




hur behåller man sin kille?

Det var en fråga vi ställde männen som valt att byta sida! Finns en anledning till att de inte vill ha kvinnor.. so they should know the answer to that, right?!!





sagt från mästarna de själva: "Så länge du gör de vi säger, kommer du kunna behålla en kille ända från Akalla till Solna"


hmmmmmmmmmmm........

Grattis Baydi!:D

Undrar vad kvällen för med sig..

Grattis Baydi!(övre)

..såhär slutade den iaf.

 

 


catfight on the catwalk!


Deras jobb är att vara unika, edgy och framföra kläderna på bästa sätt! Men ibland kan konkurrensen vara stor, och blir man vän med svartsjukan..... kan saker gå lite överstyr! Som här... take a look!


Skulle du som Tjej ställa up? För 50 000 eller 500 000? Eller kanske Gratis?

 




mångvariation? javisst!

En viss mohammed ville bli min vän på fb.... undrade vem personen var så tog en titt på hans bilder.... blev förvånad utav de varierande bilderna som fanns.... 15 bilder.... men fortfarande ingen aning vem mohammed är??!!!!

såhär såg det ut!

 

"Colgate" your skin

Har ni hört talas om blekningsmedel för huden? Yes de finns verkligen och (haha) jag hittade några burkar bland all the creamycrack i en afro-butik häromdagen (sprid dock inte ordet, produkten sägs vara olaglig hihi) Man börjar ju fundera över om det var detta M.J. (rest his soul) kanske kan ha kladdat på ansiktet...?

Fick iallafall låna lite av "ness" som hade en tub hemma... Resultatet går ju att diskutera

mumsfillibabbaaaa!

Zurre tha G (for all of u who doesnt know who she is.... let it stay that way)
bjööd på en riktigt smarrig måltid! Somliga är allergiska mot livets mening (mjöl/gluten alltså tål man inte bakelser, pizza, hamburgare... allt bröd! o.s.v. ) så de kunde inte äta de kinesiska pannkakorna o dess delikatesser som ingick...
Suz tackar gud att hon inte blev den som var tvungen att ge upp alla godheter! Det hade hon inte klarat av.....
här har vi lite bilder iallfall :)












nice day...

värvning!

Vi märkte att någon följt efter oss... ett riktigt bra tag också! Lite smått rädda blev vi... men när vi vände oss om var deeeeet:







YOHANAAA!!!! måste medge att hon ser lite smått busig ut.... waaaazääääp??!

like like a loooot!

hittade reklamen när vi va ute på språng..... suz fick posera lite






sexy bitch :O



klockrena brudar!


Sex säljer/ Diesel

Diesel o deras sex reklamer. Love it!
Det faktum att Sex säljer stämmer in väldigt bra, funkar utmärkt på oss.. SaluteMe är ett fan







New Facebook Profile:D



(Inte så ny..:P)


ibland är det svårt att sova! då krävs en godnattsaga....


Det var en gång två jätte roliga tjejer... "ness" o suz då förstås... daggi ville inte sova med dem :(




de hade en allt för underlig dröm.. båda två! Det handlade om apor i djugneln....




som hotades av talibaner...



"hit med alla bananer jaooouu" ..... aporna vägrade!



speedo såg allt från balkongen....  to be continued

Reklam för Icon Make Up ( jag syns på hennes blogg!!!) Yeah:P

http://www.finest.se/AngelaMonroe






whats up, son

Efter att ha jobbat på sockerplantagen hela dagen var det dags för en paus..





hoppas morgondagen inte är lika tuff..


Beyoncee Fever!!

Ursäkta mig men den enda jag tänker på i den här videon e.... (gissa tre gånger)
Michelle?
Kelly?
Beyoncee? yes! yes! yes! så jävla heeet






" boy I've been waiting, you got my body shakin "

This one got Suzies bootie shakin



(Kan inte avgöra om han e fin på bilden)


förhäxad!

Okej så förhäxad visas på tv igen.. woho! såå tung har alltid varit tung kommer alltid vara tung och det skadar ju absolut inte att pheobe (alyssa milano) är snygg som satan!
Jaa piper e tung också.. paige njaa.. men pheobe!!! hot stuff!

Saknat hennes karatesparkar, men nu e dom iallfall tillbaka :D

Här har vi sexbomben! Enjoy.. ni behöver inte tacka!



                                                                                                          Salutes


lord have mercy

ESPN fick NY Knicks kapten Amar’e Stoudemire att posera naken för deras senaste upplaga!





Trodde dock inte att han skulle kunna täcka hela paketet med ett finger.... får hoppas att de e gömt därbak!

"jag gillar inte bloggar"


Men nu är du med i bloggen iallafall!




muckat efter 10 år.. de sätter sina spår!

"Ness" lämnade Tidaholm för ett par dagar sedan.. föralltid hoppas vi! Hon har inte varit på topp kan man iallfall säga.. efter stalkerperioden av 50 så hoppas vi hon förstår att de finns mer än femtio öre.. som t.ex sömn?



 
                                                                                                             Salutes

super söt


Efter musikvideon har suzan haft ganska fullt upp... möten & uppträdanden här o där. Bein' famous aint easy! 
Hursomhelst efter veckors tjat så har hon funnit sig tid att skicka några bilder till hennes fans.. och hon hälsar glatt:
"Better late then never, but never late is better. They tell me time i money, but we'll spend it together ;)"



   


                                                                                                            Salutes


Tina sa det bäst...

"Ness" var tidigare idag på språng för att hitta sitt livs kärlek. Daggi/Dynamite/Dyna (ett kärt barn har många smeknamn) och Suz (...bara Suz) hade svårt att tro att hon menade allvar. Vi menar sist hon barnslade sig handlade det om att spåra 50 cent genom att stalka hans twitter... "Mami aint no snitch" men Suz vet, att Daggi vet att "ness" är fullt medveten om att namnet "50 cent" inte alls matchar plånboken hans. Let's just put it all out in the open, "ness"...

Whats love got to do with it?

Här har "ness" klistrat fast fejan vid 50... (pinsamt att hon använder paint)
Salutes

please don't eat her banana! bananas are for monkies

Have u seen her banana? Daggi lilla apan har tappat bort sin bästa vän. Varken "ness" eller suz vet vart bananen befinner sig. Till dig som kidnappat bananen, Fy, Fy skäms!

Titta så ledsen hon är




sist vi såg bananen satt den i lugn och ro





Hon lämnade iallafall ett meddelande efter sig som vi alla borde ta del av.



vi borde alla lära oss något utav det, och daggi! håll ut.. vi hittar bananen snart.

vi är många, och vi ska bli fler!

Det var demonstration idag. Många arga miner och starka uttryck delades!



Folk blev lite agressiva



så polisen tog dem




:(

människans utveckling?

Det har varit många frågor och hmm om människans utveckling... Var det the big bang som skapade livet o människan? eller är vi alla mutationer? Var vi en gång i tiden fossiler eller var vi en gång i tiden apor?

Jaa.. här har vi en teori som stämmer ganska bra in på de dermologiska studier vi gjort. Teorin är att vi en gång varit apor, och genom mutationer anpassats och utvecklats utifrån naturens klimat o.s.v.

finns en bildteori också....




Det finns inga riktiga bevis men likheten går dock inte att missa!

go shawtyy its ur birthday! we gon' party like its ur birthday!

så Lana fyllde år.... maten va ju sisådär! fanns ju en underbar sushi buffe! Man kunde välja lite allt möjligt som ni kanske ser.




Dom hade rullar, ägg, rullar ägg.. mer ägg, och wasabi förstås! Albana kollade på maten med ett stort frågetecken... Suzan blev väldigt besviken.. VÄLDIGT.. resten va väl som vanligt. Daggi apade sig, latte och aida sprang på främlingar som lana glatt tog kort på. Hadil och despina försökte ivrigt bli påkärda av bilar och jag o jackline skratta bara åt allt. Efter att ha druckit ur den renaste vattenkällan i bergslagen släppdes dock djungelns vildaste djur ut! Loka likes Africa.. hmmm?

  
  
 

 




"NESS" & SUZ A.K.A BONNIE N' CLYDE?

Ja det är ju ingen nyhet att även de bekämpar stadens poliser tillsammans... men det är inte alltid de kommer överens!

Som i detta fall... de började skoja med varandra.. *as usual*



sen så sparkade "ness" suzan.. då blev de allvar!



de blev dock arresterade.. denna gång kommer de inte undan med en varning!



:(


T.I & TINY A.K.A BONNIE N' CLYDE?

Ja det är ju ingen nyhet att Tiny och T.I arresterats tillsamans ett flertal gånger för bla. innehav utav droger o.s.v. De bekämpar stadens poliser tillsammans, och om de så måste ta till hårdhandskarna.. så gör dem det!








SHE GOT HIS BACK BOOI!






Lägg märke till hur Tiny ploppar up bakom T.I i slutet av videon.. ;)

dog in pain

Speedo låg och sov så väckte vi honom när vi kom hem.. han blev skit sur så han låste ut oss. Sen ångrade han sig men då var det försent! Dörren gick sönder. Han började gråta men tårar skulle inte få dörren att öppnas... så vi ringde en låssmed som kom och öppnade dörren. Speedo trodde vi blev attackerade så han bet låssmeden. Han förlorade en arm så vi erbjöd deposition... Speedo gav iväg sin argaste min mot låssmeden. Han fick hjärtattack och dog. Så vi slapp betala. Sen gick vi hem och drack oboy.

Här är videon innan låssmeden kom... suck*


In memory of...

We gon' miss you month of May

The sun and warmth you brought the day

How you colored the winter and made it ok

Why did you went away so soon say?

How we fought to see the first of you

Most beautiful flower reminds of you

You were the sheet through winter too

To have you back what we wouldn't do


nattens kravaller!

Jaa åkte nattbuss med bakri igår. Det var såå tråkigt så vi bestämde oss för att köra frågesport!



bakri förstod inte frågan.. han började bli lite frustrerad.. så ramla han från stolen.. någon låg bakom det tänkte han då.. han började misstänka mig som satt helt oskyldigt i stolen brevid.. "Har du problem..?" sa han och tog fram svärdet....




jag fattade ingenting.. men att prata skulle inte lösa någonting..



jag blev lite sur och tog fram mitt svärd.. "leker du mangaz????" bakri svarade inte.. hans ögon blev röda som Jafars från alladin! 

 

så jag dödade honom.....

Det ser ljust ut för idol i år...


Bokstavligen talat ljust! Ljust som i blont vitt..... och jag skulle inte heller säga att de bästa gått vidare.. vet faktiskt inte varför många av dem över huvud taget är med? Ja.. kan iallafall med säkerhet säga att något skumt kokar i grytan. Och den vill jag inte smaka på!


vad vare som händde?

Det kan leda till en hel del när man har tråkigt.....




Sexig Värre blir Pinsamt Värre ...........................................................

 

Haha de här hände igår och jag är inte Suz

(Chatten på face)

Killen som haffar: Hej, din rumpa på bilden e tuung

Ness: Hej, hur mår du?

Killen som haffar: sådär mår bättre nu när jag såg bilden;)

Ness: Vilken bild snackar du om?

Killen som haffar: Den när du kommer ut från poolen!! ( och skickar länken till bilden ovan)

Ness: Hihihih thats not me, (Akward)

 


drama drama and once again drama...

Jaaa vi (ness suz o daggi) va ute häromdan.... lilla suzan började hosta så värst....

daggi påstod då att hon börjat röka!! ?? :O


suzan blev rasande och sa att det var en lögn... nu ska daggi döö!



daggi leker smart och pekar på suzan... "DU ÄR DEN SKYLDIGE!"



ness blir trött... "seriöst... nu räcker det"

så blev vi alla vänner och gick hem.. :)

oh u littleee...!!





sorry :(


SO IMMA PICK THE WORLD UP N IMMA DROP ON UR FKING HEEAD!

"I got ice in my veins, blood in my eyes
Hate in my heart, love in my mind
I seen nights full of pain, days of the same
You keep the sunshine, save me the rain
I search but never find, hurt but never cry
I work and forever try, but I’m cursed, so nevermind
And it’s worse, but better times seem further and beyond
The top gets higher the more that I climb"


RSS 2.0