homecomin

suz kom förra veckan, "ness" kommer idag.. trion återförenas i arlanda 19.00 med lilla ekaren mose..

vi lämnar LAs gator för att komma tillbaka en vecka senare... haha så 5 januari är vi gone again.. miss me a little? dum fråga.. course u will ;)

Julafton var jätte mysigt för suz som firade hemma med nassnets familj.. mycket mat massa ljus helskön stämning... mose bortskämd fick en PLASMA TV??!!! vill påpeka att han e 12... i den åldern tog jag mammas nokia 3310 till skolan och ljög att de va min.. men men nya tider!

en ingridiens fattades till maten mitt i allt så mose o suz fick lösa det.. plus massa egobilder för moses del!! här ser ni några..




Girls, girls, girls

De är sjukt hur man i de mest vardagliga konversationerna kan stöta på den där "manliga amerikanska mentaliteten"!


En chat konversation med en "spontan" LA guy:

 

- I wont be in LA for 2 long though...

- Oh, your moving?

- Yeah, 2 New York.

- Whats in NY?

- 8 million new yorkers.

- I meant whats in NY for u?

- 4.5 million female new yorkers!

- Oooooh I should have known...

 

 

 

För er som inte kunnat sätta mentaliteten i ord än, let me spell it for you: "they love girls, girls, girls, girls. Girls they do adoooore".

 


HAHAHAHHA

youtube skit irri dom har ju borjat ha reklam.. men den her egde ju endo!!! asso skit rolig hahah.. and please girl check yoself b4 u wreck yoself.. ne driver hon dodar denna



landet der drommar blir uppfyllda..!!

Himlen kan venta!! jag stannar her ett tag till... asso matparadiset! va i universal studios heromdagen.. och det var inte forsta gongen till er so undrar... forra gongen at vi inte so god mat.. men denna gong var en dag att minnas.


efter maten at jag crepes.. mmmmmmm!! nassnet tol ju inte ett skit so hon fick eta pommes med nutella och glass.. mycket godare en vad det loter.. ellerhur daggi??!



iskallt.. tvers over atlanten????

det er typ nogot fel po luftkonditioneringen i legenheten so de e iskallt i vort rum.. usuusccchhh!!!
soher gick jag och la mig:
tjocktroka, tshirt, leggins pyjamasbyxor och strumpor..
tecket er ju trots allt ett lakan so kan bero po det ockso... men nu ska jag inte klaga varmen utanfor kompletterar kylan her inne.. :)

Motivation for education

Jag har kanske inte nämnt de, men jag pluggar global utveckling i skolan där ALLA pluggar... U do the math!

Hade faktiskt valt att ta sabbatsår nu när situationen är ändrad, me leeeavin' and all..... Men måste säga att jag känner mig hungrig på information. haha Det är: "feed me with information, and I'll dig in"... U duuug!? ;) De sant det de säger om kunskap, att det är makt och så... Min poäng är att plugg kaaan vara intressant och har blivit det för mig på sistone.... So kids, stay in school!!!

Bibliotekarien ville ta kort på mig.... så jag lät honom

Livet på sex ord

Ernest Hemingway skrev en novell på bara sex ord och den löd:

"For sale: baby shoes, never worn".

 

Hur skulle du beskriva hur du lever/levt ditt liv på enbart sex ord? Skit rolig, svår, läskig, sorglig (?) grej.

 

 


Mina sex ord just nu skulle vara: "I commit, only to follow through".

Nooooo doubt asså! Orden är typ tatuerade i mitt minne. Ska jag göra en grej ska den göras bra-> "do it good, or don't do it at all". Jag tycker alla borde ha den fin, fina filosofin! (:


/Dyna at ur service


Vad är "magkänsla"?

När började jag inse vad magkänsla va...?!..Hmm när jag tänker på det är det sjukt hur jag förstod att den där känslan när man anar något var magkänslan. Jag hade aldri fattat vad "följ din magkänsla" är...eller alltså jag förstod att det var magkänslan man alltid skulle lita på..och att man skulle "lyssna på sitt inre" o blablabla....men vilken av alla känslor o tankar man känner inombords är magkänslan!?? Jo, magkänslan är den där rösten i bakgrunden av dina tankar..den där viskande rösten. Alla har känt det där "fan,men jag anade nog det"..jaa då är den där "aningen" som du kände innan, magkänslan.. så enkelt var det!

Men jag ska inte glömma o berätta hur barnsligt jag gjorde denna upptäckt...

Det var den sommaren för några år sedan jag och Suz mognat till. Vi började nu see ut o klää oss som kvinnor och då betonar jag "see ut och klää sig"..fast man då ville tro att man var mycket mer mognare än andra. Dom äldre killar vi hade dreglat över och bara kunnat drömma om hade nu börjat kolla på oss. En dag när jag var på väg hem så inträffade en händelse..någon av de här killarna hade raggat på mig (pratat med mig)!! Men nej tänkte jag då..så kan fallet inte vara.."han skulle aldri ens titta på mig"..men jag kände ändå att det var någonting lurigt med det där. Jag berättade om vad som hade hänt till Suz o hon frågade mig om jag anade att han hade raggat på mig..."eeh aa" det skulle kunna vara så tänkte jag. Men då är det så var hennes svar tillbaka. Då insåg Ness om att det var det som var magkänslan...och genom åren har jag insett att den känslan alltid har rätt!!!

hot

Älskar den här bilden på henne så jävla heeet..fast tycker däremot inte att hon var finast i blont..det passar mig, Ness bättre:)

suzies utbrott


Haha jag kan inte sluta skratta efter att jag läst suzis attack! ("härmed förklarar jag er..") Kul o se hennes nya sätt o hantera våra tjaffs. Hon skriver om de på bloggen.. jag ser inget negativt med det..alla har sina egna sätt.


trust me baby

Ness här ville fortsätta lite på Daggis inlägg

Såhär lät en konversation jag hade med en kille i somras....

- Varför vill du inte vara tilsammans med mig?
- Jag tycker om dig men nej...för att ni alla amerikanska män är otrogna!
- Det stämmer inte!
- Inte?
- Eller vad menar du?! Öh..om man inte känner sig tillfredställd i ett förhållande kan man söka sig till något annat, ja.

Asså det var inte ens värt o svara på...säger bara SMH! (shakin my head)



Där e han med din bästa kompis!!... haha lite skojeri bara..kändes som vi på bloggen har blivit manshatare..men det skulle aldri hända! Over my dead body!!

How to trust ur girl?

Det absolut viktigaste i en relation är tillit, inte sant? Daggi är den första att erkänna att hon har extra svårt att lita på nya som gamla peeps som vandrar in och ut ur hennes liv. Hon är däremot en av de (få?) man kan lita på... Du kan kalla henne "the diary"...

Du som man vet att du kan lita på din kvinna när du behandlat henne fel gång på gång och hon ändå lyckats hålla ut och fortsatt stå vid din sida. Det visar att hon inte bara är hängiven utan att hon även tänker fortsätta vara det. Hur du som kvinna kan lita på din man är enkelt en känsla. "Women intuition can't be misstaken", såååå tveka inte på den.
Tjejerna på SaluteMe har typ gone emo!!! WOW, de håller typ på växer.... U know u love it, hihi

One way ticket to

Trumvirvel någon..... !!!!!
Jag, aa Daggi, Dyna, sällan Dagmawit, ibland även coco vanilla, got something cooking in the oven- and it aint a baby! Jag har bokat en enkelbiljett och det innebär att jag inte kommer tillbaka!!! (inte på ett tag iallafall....) :D  Cool huh!!? Så.... vart ska jag ? Jag ger en ledtråd: "Den glömda kontinenten". Den sista platsen man typ tänker på... Stay tuned people!
Här är  en teaser - this is the place!



Såååå glad är jag!!!

tenker tillbaks...

tenkte po en gammal lot igor ner jag inte kunde sova.. den der "jeff - tenker tillbaks".. skitbra lot en idag!! tenker po playahead tiderna haha.. herregud.. men alla anvendarnamn man hade.. hade jette pinsamma namn.. typ foljande:

- KuRdIsh-PrInZEzZ - SuzziY - Miss_kosovo_kurd - kuridsh_bebii

o.s.v... helt jevla efterblivna namn.. men do va man ju fettt tuung som hade de namnen.. tyckte jag va so cool!! not anymore though!! hahaha usch bleeeblaaablee


jag kan komma ganska longt ner jag sitter och tenker... fron ingenstans hamnade jag i tankar kring rasismen her i USA.. ganska lustigt.. Nu pratar jag om de vita her i USA som anses vara de "riktiga" amerikanarna av nogon anledning..


soher sog min bild i huvudet ut:


De kom till ett land (USA) som immigranter, felsta var fattiga och flydde ifron de liv de hade i hopp om ett bettre liv. De mordar och placerar urbefolkningen (indianerna) i reservat.. de praktiskt taget kidnappar afrikaner, MOT SIN VILJA, tvingar dem arbeta.. suger ut all must de kan ur dessa menniskor... och i dag er de sura och klagar over att de bor her.. de hatar dem och seger "ak hem till ert land bla bla"
HEELLOOOOO???!!! Det var NI SOM TOG DOM HIT FRON FORSTA BORJAN!!!! dom ville ju fan inte ens komma!!! Ni ar de riktiga invandrarna i detta land.. och sen har ni mage att hata indianer och svarta!! idioter.. So hatar man latinamerkianer for att de kommer.. vilket de vita idioterna gjorde fron forsta borjan.. hur tror ni indianerna kende do??


asso jevla idioter.. man blir typ jetteupprord... sjukt hur grova dom e her.. dom kan typ peka fuck u out of nowhere bara for att!! forstor inte om de e so att de inte kan sin historia, eller om de fortrenger den... brutalt e de iallafall..!!! :(


jaja.. nu ska man inte hypa sig sjelv.. delade med lite mer tankar bara... hehe



ute po drift....

va ute o vandrade i Van Nuys her ute i Californien.. so fick suz syn po subway... tenkte inte passera detta!! so vi gick in dit.. nassnet kan ju inte eta annat en sallad (gluten allergiker), suz har slutat bry sig hon tog sin macka.. ni kan gerna folja denna tre stegs serie:


moste fixa till de lite innan man borjar glufsa i sig...

ta en titt po skonheten.. dodande

5 minuter senare.. och vill popeka att lesken var en "liten" sprite.. den va typ som sveriges stora..



skojareeeeee

So efter att ha pratat om white chicks... spenderat en hel dag utav att kolla po anna gina.. skit rolig bloggare btw... och satt po sig lite utav nassnets weave.. blev man lite flummig... vet inte vad detta ska forestella.. men nogot e de iallafall!!



härmed förklarar jag er.....

Många kanske undrar hur jag och nas kan stå varandra så nära. Hur vi kan vara med varandra varje dag 24/7. Ha tandborste hos varandra i sverige, bo tillsammans i USA, prata i telefon när vi inte är med varandra vilket nästan bara händer när nån e på jobbet o.s.v.

svaret mina damer och herrar har vi här:

vi tjaffsar nästan heeeeeeela tiden.. bokstavligen talat heeela tiden.. 9/10 gånger kan vi fortsätta som om tjaffset aldrig ägt rum direkt efter.. och den enstaka gången håller aldrig allt för länge. Vi löser oftast tjaffs genom att säga "jag hatar dig" och börja skratta. Bästa lösningen.

Det roligaste när vi tjaffsar är ändå när det händer framför folk man inte hänger med ofta, de som inte e vana alltså.. Det blir typ awkward för personen som e med oss.. men vi bryr oss inte! Om man inte kan tjaffsa och enkelt komma över en sak håller vänskapen inte länge alls..

Jaaa för er som undrar ägde senaste bråket rum för ca 3 timmar sen.. nas kan vi så irriiii!! jag med men hon tar ju priset.. hatar henne ibland men inte på riktigt haha.. hoppas du läser det här jävla idiot.. suck på dig.. men bäst e du ändå.. jävla diva... de värsta e att hon kallar sig "ness".. passar henne så bra på ett jätte irriterande sätt haha.. men nog med skitsnack.. juste för att påpeka.. JAG är den enda som får snacka skit om henne.. resten åker på styrk.. love yaaa haha jätte falskt men aa vem försöker man lura liksom..... inte dig iallafall!!




skrik och panik

blesss

rååå


Nämen titta på de här nyköpta råååa klackarna...dirty yea!! Ness ska rocka!






im back



Stackars min älskling Suz som har fått uppdatera helt själv den senaste tiden..jag,Ness och Daggi har varit såå slarviga och jag hoppas Daggi läser det här nu när jag säger att vi båda ska sköta oss!

Tänkte skriva lite om vad som har hänt med mig...eeh jaa jag befinner mig i ett förhållande nu..sen den dagen jag anlände landet har jag varit "stuck". Ja, nu är nog mina nära o kära chockerade eftersom jag för inte så längesen hade kille...men det som händer just nu är i en helt annan nivå. Tro mig tjejer.. ni har ingen aning om vad som krävs för att en amerikansk kille ska ta en seriöst o inte some en hoe(hora)... Känns lite som jag har en relation med någon som skulle kunna vara i min mammas ålder...men det är den amerikanska kulturen och jag ska göra mitt bästa för o anpassa mig efter den..nu kanske jag lät lite negativ men skulle aldri vara i den här situation om jag inte ville de eller kände någonting..så det här är väldigt positiv.

Jag har väligt mycket o säga om den amerikanska mentaliteten så det är bara o säga till om ni vill veta mer för vi här på bloggen har bestämt oss för att öppna upp oss lite granna o vara lite mer personliga när det gäller saker som  händer i vår vardag och de läxor vi lär oss av våra misstag och upplevelser.


school update..

So idag var vi i Santa Monica, skolan vi ska borja po till er som undrar! Skolan som hela sverige vender sig till.. liksom vi! Men billigast e best.. inte alltid men i detta fall ja! Vi skrev upp oss for ett F1 seminarium som alla utlendska studenter moste gora. Man ska typ sitta och fo infromation om allt samt gora nott slags prov so de vet i vilken nivo du kan studera po. Tror jag.. So 15 december geller det! Vi vaknade 5 po morgonen, vi sov i typ tvo timmar, zzZzzZ.. sen fick vi saker gjorda.. begav oss hemot.. okte forbi Carls' Jr. beeesta hamburgar stellet ever!! Tenk er denna hamburgare:

En hamburgare med guacomole, bacon, cheddar ost, ferska tomater, sallad, rodlok.. pommes med barberque sos och chokladmilkshake...

asso om man kunde eta foralltid skulle jag aldrig sluta! sen blev det en middagstupplur!
btw jag (suz) vill bli meklare for er som inte vet, inga negativa kommentarer tro mig har redan hort det mesta. Jag vill end of story!
Nas for beratta sjelv vad hon ska plugga till.. men kan avsloja att de troligtvis kommer ha med miljo att gora :)





bleess

heron??

Alla som varit i heron city i kungens kurva, vad tenker ni po ner ni ser denna bild?? tenker ni inte po en rutten version utav de vackert belysta treden precis vid huvudingongen??!! Detta ser ju fan lite patetiskt ut..kom igen nu USA.. hehehe..



ville bara dela med mig tanken, bleess

jingle all the wooorld

Okej har kempat med den jevla julgransbilden i en halvtimme, forsokte gora den rak, nu fick jag precis det klart! jevla skit..
men her har vi tvo jettemysiga bilder fron kopcentrumet "the grove".. det sog underbart ut.. det kopcentrumet e typ ett lite lyxigare kopcentrum.. monga filmpremierer dar skodespelarna nervarar eger rum her. Eller det sa iallfall personalen po starbucks.. som tyckte att jag inte hade nogon accent alls.. man ba smora lite mer tillome jag hor den lol... men sverige, eller stockholmare, amerikanare looove our accent.. hehe men de e orrar so pass.. FKB, lite pics:




bleess

RSS 2.0