The Hakin's

Mina basta vanner ar mina kusiner efter mina basta vanner lol! Det ar skitkul o umgås med barn speciellt dom som ar mellan sju och tretton for då kan man sjalv vara lite som ett barn...det ar såå avslappnande. Anledningen till att det inte funkar med de som ar femton ar for att då skulle man få varsta sneblickarna istallet for fnitter.
Blod ar tjockare an vatten nar man ar liten!
/Ness

utgang igar.....

skit boring men skitsnygg var man... en liten teaser :)



har grillas det utanfor dorren!!!!

det har landet (usa) vet inte vad engangsgrill ar... sa jag gjorde min egen!! kopte galler och hela rubbet.... varsta resultatet!! ;) btw satt utanfor min dorr... pallade inte ga langre an sa... *chock*
hade atit emellan allt matlagande sa "middan" bestod inte av sa mycket mat... :P

observera!

till att borja med... beyonce e fett sot fast hon gor den dar minen..... Queen B ALWAYS looks good! men det ar inte henne jag vill att ni ska kolla pa.... kolla killen i bakrunden som fatt stryk HAHAHAHHAHA...wtf??



lil wayne "how to love"

Ni som inte ens gillar Lil Wayne kommer borja gora de efter den har låten, tror den kommer bli jattestor!
Detta klipp med låten från YouTube har vart ute i två dagar och har snart 2 miljoner visningar!!

Bitchen från "the city"

Trodde hon raknades som en reality stjarna men tydligen inte...

Du kommer forst!

Om inte du bryr dig om dig sjalv så kommer ingen annan heller gora det. Allt borjar med dig, desto mer uppmarksamhet du ger dig sjalv desto mer uppmarksamhet får du av andra.
/Ness

tanker tillbax

En gammal bild på mig och min amerikanska pojkvan, han alskar fotot! Undra varfor!? Han ser ju ut o va varsta pimpen och jag hans lilla bitch.

P.S Jag ar inte hog eller full utan jag skojar bara med Suzan som tar fotot.
/Ness

ursakta

Ingen har uppdaterat på lange men det kommer, promise! Fortsatt kolla!

GRATTIS Happi-Ness

Who made you that cake anyways 'ness', looks delicious... Oh Daggi, Suz and Jackie? You got some lovely friends hey! Good looking too, you say? Well enough about them, because today is about you and your BIRTHDAY! SaluteMe wishes you all the best and all the love in the world from all the corners of the world!


Minns du? (:


//SaluteMe

A complaint free world

Jag slutade klaga på saker och ting för ett bra tag sen och har börjat uppskatta det minsta lilla. Jag vet att det är en klyscha, men livet ÄR verkligen för kort för att inte ta vara på varenda sekund vi har. Sen har jag inte så mycket att klaga på heller. (: When you treat life good, life will treat you better.


//Daggi

the queen is back......


annu en sommar med drake

Forra sommaren så slet vi sonder Drake med "Thank me later" albumet. Sommaren 2011 kommer nu annu en gång praglas med Drake i refrangen. Va som oss och lyssna på young money med Rick Ross!!;)
...I'm on one

ponytail!

Suzi G har ju borjat ha hastsvans! Stort steg for mig... har en grej bestammer mig for att jag inte passar i saker...sen trottnar jag pa mitt har sa bestammer jag mig for att "prova" natt nytt... sa fastnar jag i den nya frisyren haha... men kolla har! Va inte sa farligt.. :P


coleworld

Har har vi ett lyriskt geni. J. Cole. Som annu inte har EN ENDASTE DALIG LAT! finns inte en lat jag inte gillar med honom. Om du kan hitta en ar du en idiot! He's bringing it all back! Paminner mig om Tupac och Biggie lite.. Han ar en storyteller! Han pratar om allt. Hans musik ar helt enkelt bast! Give it up for J.cole!



reminiscing...

Saknar de gamla idolerna... 90 tals idolerna! Det var verkligen en show, en artist som hade utstralning. Som verkligen kunde sin grej. Som hade karisma och hela paketet. Som var fodd artist inte gjord!

Hur stor ar chansen att nagot sant har skulle handa idag?? Om man utelamnar Trey Songz & Ushers "standard" fasoner... Det ar deras "grej". Ta upp ett fan pa scen. Men janet.... hon gav garnet har! Usher and Trey ain't got shit on Janet!!!




Black Gurls Tan Too



"still in love with judas..."

Ny video med geniet Lady Gaga "Judas"!! Alskar den har tjejen!!
.
.
.
.

harlig rihanna video

Tank på att alla hennes senaste videosar passar det roda håret!


KOM IGEN MAMMA OCH GE OSS LITE MAT!!

jaa vet inte nar man ater frukost i sverige... men har i L.A ater man iallfall frukost halv fem pa eftermiddan... Ata fint existerar inte i detta samhalle... Fraga Felipe! Anta har sin "oskyldiga" min medans Sara visar vart bollarna ska sta! Maria forsokte krympa sig medans Suzan var for cool for att fotas... Ni far alltsa ta till vara pa de bilderna som hon val lagger upp!! hhihiih




allt ligger i Gåavstånd i liten stad

Efter mottagningen vandrar jag hem med min lilla kusin "snowboardspartnern".
/Ness

kusinens konfirmation

Har i Norge ar konfirmation jattestort, det ar lika stort som att dopa sig! Så hela slakten var bjudna till kyrkan på morgonen,sjalvklart så dok inte alla upp men jag var iallafall dar!:) Jag fick lara mig en sak idag och det ar hur man klar sig anstadigt till en kyrka...for mig ar det tydligen en utmaning. Dom flesta som kanner mig vet att jag inte har en uns skam i kroppen nar det galler blottande klader, jag har helt enkelt på mig vad som an passar MIG!! Fast man kan andå inte saga att jag går runt som en hora eftersom jag har en liten regel och det ar "visa brost, tack rumpa och visa rumpa, tack brost", då ser det inte horigt ut men man kan alltid gora undantag om något sitter GALET snyggt. Det jag ville komma fram till var att efter kyrkan var jag tvungen att åka hem o byta om men det var inte BARA for att min svarta H&M kjol var precis under rumpan, och det slangdes mordarblickar från morbroderna, utan det var for att strumpyxorna råkade gå sonder så jag såg istallet ut som en nedslagen hora bland alla norskar med kostym och norska folkdrakter "tomtemor".
De sista två bilderna ar efter ombyttet
.
/Ness

vissa a.k.a "ness" borde inte halla i kameran....


somethin' about venice

don't tell me u can't feel it...



Mothers day halsning


Afterwork

Hade skitkul med min lilla galna kusins bubbelmaskin.
Hade en fin och ganska lugn kvall igår med slakten. Vi gick på krogen efter att ha grillat men ingen alkohol for mig inte for idag ska jag på konfirmation och spendera annu en dag men slakten:)

gradde

Jag ar som ett litet barn nar det galler gradde...
.
/Ness

Rango

Så fort jag såg Rango affischen så ville jag se filmen. Kolla på honom! Jag vill ju bara skratta! Han ser ju ut som en dålig E.T.
.
.
.

 

Varfor ar du arg på Rango, Suz?

/Ness


Nicki Minaj video

Diggar slutet på den har videon med Nicki Minaj "Super Bass" jag blir sugen på att gå ut sen gå hem med min kille.

 

/Ness

mulberry

Vafan! Jag kanske vill ha den har Mulberry vaskan...for varje gång jag ser en outfit i mitt huvve så har den vaskan varit med!! Och så saljer dom den på jobbet så why not!!
Har varit ganska dålig på att uppdatera bloggen på sistone men inte nu!!
/Ness

kanske kanske kanske

For er som inte visste så var vi en sånggrupp nar vi var yngre och det ar faktiskt en av de faktorerna som gjort oss så pass goda vanner. Vi gick under namnet "Suz, Naz o Daggi" men några av oss brukar låtsas att vi kallades for "No Name" just for att vi en gång råkade presenteras under det namnet. Men vi kom aldrig langre an några tunnelbanastationer som visste vilka vi var!! Kul var det iallfall!! Langtar tillbaka till fredagskvallarna i studion!!
Vår drom var att bli Sveriges nya Destiny's child och its never too late bara att alla befinner sig i varsinn horna på planetkartan nu.
/SaluteMe

Beyonce Video Teaser

Ett litet forsmak på Beyonce's nya video "Who run the world girls". Tycker inte låten ar så orginell men hoppas videon ar bra!

 


Ute I Farten I Airley Beach

Click, wait for it... ... ... and keep walking

Reppar eritrea kedjan;)

Just nu ar jag lite stressad eftersom jag ar på lagenhetsjakt och det måste vara klart inom en månad. Min goda van Suzan och min bror Senay ska komma i sommar, jag ar så hajpad!!! Kan inte vanta!! De e bara de att hyran i detta land ar sjukt dyr, en liten etta kostar minst 6000 kr och det ar valdigt sallsynt så de basta ar ju då att dela lagenhet.
/Ness

tvillingarna ar fodda!!!

Sa idag fodde Mariah Carey vad hon kallar "Dem Babies", en baby boy och en baby girl. Flickan ar aldre an pojken. Kanns som om hon varit gravid i hmmm.... ca nio ar??!!! Aja, stort grattis till divan som spenderade ca 1,000 000 million dollar pa sitt babyroom. Och fadern Nick Cannon forstas..... har har vi en sot bild pa de nyblivna foraldrarna!

good job suzieQ!

Sa haller pa med ett projekt i skolan... de handlar om att man ska hitta en strategi for att fa sa mycket som mojligt gjort, hela tiden! For att minska stress, forsening o.s.v...... Strategin jag valde var att skriva en "att gora lista" varje dag, plus en dar jag skriver vad jag ska fa gjort under veckan. Hittils har det gatt jattebra, sarskilt idag! Har badat, stadat, diskat, tvattat klader, gjort tre laxor och snart ska jag gora min alldeles sista uppgift for dagen o de ar att skriva ett kart litet brev! :)

forutom projektet har jag festat som om jag ar pa semester och vadret ar ju jatte fint sa har varit i venice beach och cyklat och gjort massa annat skoj.. maste saga att jag brande mina axlar medans jag cyklade... men inte sa varst farligt gick over dagen efter.. lagger upp nan bild sen... men tills dess sa far ni se lite ego bilder jag hann ta idag mitt i allt plugg och stadande...





Och Vi Firade Valborg

Vår mysiga brasa



Liveband med bongo och gitarr



Cozy (:


//Daggi

Family & Friends

Du skapar din egen familj och ibland blir vänner familjemedlemmar. Ibland hittar man en vän i en främling och allt som oftast krävs är en enda gemensam nämnare. Ibland tappar man kontakten med både familj och vänner; man tar sig tid till det man vill ta sig tid till. Ibland förlorar man någon och kommer på att man inte visste vad man hade förrän det försvunnit. Oftast är lösningen att aldrig ta någon för givet.


//Daggi

RSS 2.0