very personal...

Okej, så efter många tankar, händelser och intriger kommer man oftast fram till en slutsats. Vilket jag (suz) ännu inte gjort. They say more money more problems.. well less money's more problem too!! Vad ska man göra när pengarna tar slut.. o de är ännu en månad kvar? Jobba illegallt som mexikanarna?? jaa alla tror ju redan man e mexican why not.. snåla som faan eller bli en golddigger? ääsch.. pallar inte tänka.. imorgon ska jag ut och spendera dagen åt att kolla vad som kan fylla ut mina fickor! men fortfarande.. jag vet att de åren som närmar sig är en fortsättning på de åren då det är "okej" att begå misstag.. då det är meningen att man ska lära sig nått utav dem förstås! men om konsekvenserna blir så enorma att det kan leda till att man är i ett land utan släkt eller tillgångar vad gör man?

För att göra det klart, inget särskilt har hänt de är bara jag som tänker..!!
men fortfarande.. vet inte.. och det är ovissheten som känns. Men men.. med huvudet så högt som jag kan bära ska jag rakryggad ta mig an allt som försöker komma i min väg.. för er som känner mig, u know I'll make it.. cause shit has been much worse. För resen ere bara vänta o se. Längtar till den dag man kan titta tillbaka till denna dag och tänka "aa juste fan va jobbigt de va då blabla"... är en fett girig person.. och är väl medveten om att girighet kan leda till tragedi, men min girighet kommer komma som en melodi, hoppas jag, eller vet jag!! med gröna noter svävandes runt om mig. Jag kommer lyckas, inom något jag kanske inte känner till än. Men lyckas kommer jag. Man måste riskera mycket för att en dag få mycket. Shit en bok blev det .. men men.. inte så mycket mer att dela med sig av.. just fake it till u make it!



min baby gör mig sällskap.. min bitch med.. men henne har vi ingen bild på nu.


bless

julen närmar sig..

eftersom snö inte existerar här vart vi bor så är det lätt att glömma att julen snart är här! men påmind blev jag allt när jag häromdan var i "kodak teatern" översatt till engelska i hollywood.. där FICK MAN GRATIS kakor som man själv fick dekorera med röd, grön, vit, blå eller gul strössel/glasyr.. sen hade de muffins med glasyr, varm choklad (skiiiit god!!) och nån sorts varm äppeldryck.. allt detta.. hur mycket man vill ännu en gång GRATIS.. åt så jag än idag minns smaken.. de bjöd även på en julshow som var supermysig.. ni som följer/följt såpoperan glamour ska veta att Ronn Moss stod på scen med sitt countryband.. LOL.. iallafall, efter det åt jag nog de finaste pankakor jag sett.. efter mina!! bffogar lite bilder.. och för er som inte redan vet.. suz is in the building =P


här har vi Ronn Moss



här stod han på scen med sitt käre band.. kommer ej ihåg namnet


eeehh?? mums!!

we love jamie?? yes we do!!

kommer ni ihåg popstars? Det gör jag sannerligen.. jag (suz) och min kära vän Aida hade vår alldeles egna favorit Jamie.. vi hade we love jamie t-shirt, en playahead profil som också hette we_love_jamie och sagan fortsätter... besatta va vi!!


vem trodde att man cirka fem år senare skulle sitta i IHOP (pannkaksställe i usa) i los angeles.. och se honom sitta på andra sidan?? Ja det gjorde vi.. berättade glatt om hur stor plats han hade i mitt hjärta i mina unga dar.. nämnde också aida!! hon slipper inte undan!! han bad mig adda honom på face.. vilket jag gjorde samma kväll.. stress.. haha och för alla som vet vem jag pratar om så ska ni veta att han fortsatt sin musikkarriär i LA.. hollywood baby.. man kan verkligen träffa på vem som helst.. vill också påpeka att LA härmed är Lil-sverige!! you'll understand once you get here..


passar på att säga Lycka till Jamiie.. we love u!! yes we do ;j




bleeess


goodmorning america!!

vad inehåller dagens frukost? joo chips med philadelphia som dip.. äpple juice och vatten... mmmm!! efter detta beger vi oss av till gymmet som finns i byddnaden.. det blir hård träning.. speciellt nu när suz vräkt sig i ett paket chokladkakor.. måste tillägga mmmmm!!!


medans sverige har snöstorm har nyheterna i LA pratat om en regnstorm som skulle inträffa igårkväll.. vilket jävla skämt.. om de har ett nyhetsprogram i en timme och hypar en regnstorm förväntar man sig lite action !! icke sa micke!! det blåste lite regna lite sen var de klart.. nu ere sol.. ha ha ha

aja bild på frukosten:


this is what we do!!

..så många undrar vad vi gör och hur vi lever i USA.. det ska vi förklara:
först och främst komma på fötter i detta land innan vi börjar STUDERA här. Studierna börjar i februari vilket vi går mer in på då... vi har tagit csn lån som hamnar i våra händer i januari månad. Just nu lever vi på andra människor.. ne skoja bara men vi har jobbat/sparat ihop en hel del sen somras.... vi har precis skaffat lägenhet vilket är väldigt svårt för ungdomar i vår ålder (19) men med hjälp av vår rumskamrat gick allt som de skulle... körkort på G och mycket festande.. vi är väldigt seriösa men kan inte leva utan massvis med skratt... så hoppas ni fått svar på de mesta. vi kommer uppdatera om vad vi gör och vad som händer :)






habla espanol?? si si.. pocito hihihihi

så suz åkte till amerika och blev bättre på.... spanska! ja som många kanske INTE vet är spanska nästan större än engelska här i LA.. jätteroligt... allt man hör på engelska först kommer med en "para espanol?" fråga efter.. förutom i tunnelbana buss skyltar osv... då det REDAN är översatt till spanska.. så vi bestämde oss för att gräva lite djupare i detta.. bästa sätt? magkänslan säger.... genom magen!! så vi bestämde oss för att äta ENCHILADAS.. måste tillägga att de va skiiit gott.. o med den smälta osten över mmmmmmm o deras guacomole MMMmm asså fan vad det smakade!! och deras hemmagjorda nachochips med deras hemmagjorda salsasås?? suz hamnade nästan i matkoma!! men att äta maten kom före matkoman så.... de åt maten!! jättemysigt.. "ness" kunde ju för första gången njuta av mat då de inte va gluten i!! inte för att suz brydde sig denna gång... hon kan inte offra sig varje gång "ness" inte kan äta... det händer allt för ofta.... :(


ai caramba!!!


why dont u love me????!!!!!

 

Så som många kanske vet så finns det jätte jätte jätte snygga killar här i LA... jättesnygga!! (nu pratar vi inte om alla män, det fins skitsnygga men likaså fula!! men när de är snygga.. wowowowow säger man) men suz har bestämt sig för att vara singel!! vilket i detta land ÄR väldigt svårt då det endast finns de som är i ett förhållande. Och de som är otrogna!! alltså är suz den enda som är singel på riktigt här i LA!!

när frågan har du pojkvän kommer säger suz JA i förhoppning utav att bli av med dessa män... men ack vad hon har fel!! då kommer deras svar till det:

- where he at? - I dont se him? - I'm not gonna tell nobody!! - I'm married! (wtf stackars fru..btw du ser ut som ett anus!!)

hursomhelst så har suz klarat sig bra.. det gäller bara att komma ihåg: visst hon gillar killar, men hon älskar sig själv för mycket...

i en intervju som people magazine hade med suz (efter musikvideon) frågade de "vem är idealkillen för dig, och finns det en man i ditt liv just nu?".. suz skrattade lite och svarade med en säker röst: "idealmannen för mig är definitivt Terrance Howard. Där har vi definitionen utav en man! just nu nöjer jag mig utav mitt manliga sällskap (se bild nedan) som tyvärr verkar ha svårigheter att prata.. ingen har någonsin ignorerat mig så!! But its all good!! han är en bra lyssnare och en sann vän!"...

förtsättning följer.....

chillin with D'andrej

så suz va babysitter tisdag kväll för hennes nya absolut största fan! de satt o kolla på en psycho tjej som slog ner massa killar.. de drack rosa mjölk (smaktillsättning no drugs!) sen så åt de middag (barberque chicken ris lax poatisgratäng) mmmm.. "ness" n suz did well with the food.. D'andrej fick leka lite med suz mobil.. så det fanns sisådär tusen bilder på deras strumpor (enda han ville ta bild på).. lite pics:





cutiepie!!!

Ness o Suz ar tvillingar!


(Eftersom att det ar forsta gangen vi bloggar fran en data i LA sa finns det inga svenska boksaver, innan sa har vi bloggat fran vara mobiler..:(...)

Jag och Suzan har exakt samma mobil...alla har i LA har typ en Iphone sen kommer vi med vara mobiler. Vi far folk o tro att Nokia N900 ar Sveriges Iphone fast dom flesta i Sverige har val aldrig sett mobilen forr (bilden over)..lol


whazzzzuuup



suz tossar runt.. where?? u don wanna knooow!! looks good though...


downtown LA?? yessur


såg riktigt fint ut på kvällen.. lyckades inte fånga de bra på bild..



bleess

to live n die in LA..

..så många kanske undrar vad vi gjorde första dagen.. svar: CHILLA
med vänner man lärt känna förra resan och med nya ansikten förstås.. satt vid poolen grilla åt drack lite hehe u know :P u just pass it!! can't say no.. daggi knows what we're talkin bout.. lite pics..




de va dee!!!

så det gick äntligen att ladda upp.. inte världens bästa bild på "ness" då hon hade en galen outfit men man kan se att hennes sminkning va grym ;) får jobba på bättre kamera/bilder haha.. aja this was it :)






dags att flytta...

så bilder på vår lägenhet kommer strax... dags att köpa säng iallafall.. aka luftmadrass.. extrema grejer kommer sen!! prah prah


dont mind us....

or do mind us då vi inte lyckas få bilderna raka!! hursomhelst.. ni får klura ut de åt oss haha :p vrid på nacke vettja och ta en titt på dockskåpet.. ser ni något skumt?? mycket aktiviteter skulle jag nog säga.. vem säger att vuxna inte kan ha dockskåp?? släng er i väggen för bevismaterialet ligger snett framför ögonen på er.........


plastic is fantastic :)

vi va ute... daaa??

så de va utgång i lördags annat än gratis hink har vi inte att säga.. problem med att ladda upp bilder men denna gick att ladda upp :)






little brattttt

sitter med en liten unge som jag strippa lite för hahaha.. men inga föräldrar såg så de oook!! men nu vill han se mer?? wtf?? haha trodde inte en treåring kunde bli så intresserad haha.. oups! han tjatar i mitt öra as we speak haha.. här har vi en bild på grodan:



lilla treåringen frågade om jag hört låten "hit me from the back n hit me from the front??"

förvånad suz frågar vart han hört detta.. Andre svarar glatt "mamma har den i telefonen o hon brukar lyssna på den på tv"
stackars barn hahah så skadad :(

efter att han pratat nonstop i två timmar frågar ness om han tycker suz är fin.. svar självklart ja.. nästa fråga: vill du bli tillsammans med suz? så blev han tyst för första gången på två timmar o jätte blyg va han.. aaaaaaw haha suz gotta new boyfriend?? hmmm ....

helvettttttttttteee

okej så ingen har uppdaterat på galet längee.. men nu blir de ändring på deta!! innan jag (suz) berättar om vår lilla resa till de förenta staterna ska jag berätta om min helvettes helg jag aldrig kommer glömma.. here we go..

lördag: dagen börjar väl som vanligt.. men träffade en person jag inte pratat med på länge.. hon insisterade på att jag skulle komma och chilla med henne innan jag åkte så det gjorde jag.. va hos henne med dag o vanessa o ja det fanns hur mycket dricka som helst så vi tog givetvist för oss.. blev hur full som helst och efter att en person fick ett känslomässigt utbrott gick vi.. från östberga eller orrreberga for vi iväg till stan där vi skulle bosätta oss i donken.. jag pallade inte trycket va för drunk så tog beslutet att gå hem!! skulle sova i rinkeby hos mor men skulle till skövde på morgonen så var tvungen att hämta en jacka från hökarängen först.. somnar på tåget en tjej väcker mig..

tjej: vart ska du
jag: hökarängen
tjej: du åkte precis förbi
jag: neeeej :(
tjej: jooo :(
jag: ååååh :(
tjej: jag veeet åååh :( men gå av här då

så jag gick av vänta på tåget igen o tillslut kom jag hem.. ingen internet eller möbler så ringer en vän som kollar sl åt mig.. men tåget kom ju aldrig?? hmm wtf.. fick sjuts iallafall efter några sura miner
kommer hem kvart över 5..

söndag: fick två timmars sömn vaknar full fortfarande.. helvettee.. missar tåget till skövde med två minuter.. köper ny biljett.. missar det tåget också.. why?? :( köper ny biljett.. finns bara förstaklass för handikappade vilket innebär att jag sitter i första klass.. på golvet då de redan har en rullstol.. fucking skit.. kostade mig 2500 satans kronor sammanlagt..I really need the money..

måndag: åker buss hela morgonen.. måste snåla efter gårdagen hehe.. så då satt man i bussen från tio på morgonen till 6.. åkte till far för att säga hejdå cuz im leaving.. han vill att ja ska sova över så kommer på en snabb lögn.. "jag ska jobba"

b: vart?
jag: huddinge
b: jag skjutsar dig
jag: hehe nej lugnt (omg nej)

tillslut efter mydcket triss o trassel får jag skjuts till mitt låtsasjobb där jag måste vänta på min låtsas kpmpis då hon kommer med låtsasnyckeln... kusten e klar går till pendeln.. med min tur missar jag tåget o får vänta en halvtimme.. helvette..
skulle sova hos mamma i rinkeby men där står jag utanför porten ett på natten.. hon somna så ingen kunde öppna åt miig :( tossade runt till tjugo i 3 då jag fick sjuts hem till hökis.. bestämde mig för att sova på mina kläder då sålt alla möbler.. gissa vem som ringer när jag e hemma... hmmmmmmm.. mamma? jaaa!! fucking skit.. efter mycket tjat åkte jag hem till rinkeby och sov



vilken helg.. fifan.. de inte ens allt har utelämnat skit mycket haha.. aja feel with me mer kommer..

bleess

 


NU MÅSTE VI DRA!!

Flyttat ut nu, officielt hemlös!! men beger mig av till något bättre.. L.A!!!


Lämnade nycklarna... ganska många!!


fick hjälp av mami och käraste jackiie.. kärlek breee



pengar rullar in som de ska? det går bra nu... i bredängs livs bakom köttdisken förbi köket i det lilla kontoret... skumt?? njaa



äcklig bild


kläder som tänkt kastas men ångrade mig lol

Nu när man packar så går man igenom kläder som inte setts till på tusen år..jag provar dom alltid innan det kastas för att se om man kan få kläderna o funka...:)..som de här ska inte kastas! HEHE (Första bilden)..minns ni fornarina jeansen... hahah dom här e till och med utsvängda där nere..men skiter i ska få dom o funka...allt är möjligt på andra sidan atlanten...


älskar bilden

(text från "I'll be missing U")

Bästa!! U know who u are... Den enda tjejen som har en riktig mening och betydelse med hennes tatuering.


RSS 2.0