fifaaaan..!!!!

Okej, börjar bli trött på det här!!
Varför är det okej att säga "shit vad smal du har blivit" men inte "har du gått upp lite i vikt?" va va va??? Kan någon svara på det?? Har tjockisar någon jävla sympati stämpel eller?

okej de sitter och äter sig tjocka så dem är det synd om..?? NEJ!!

ett exempel... en tjej jag känner är väldigt smal, vacker tjej men smal. Folk tycker det är okej att säga "shit kan hon inte gå upp i vikt" eller "knaas va smal hon e"... idioter!!! Liksom hmmmm tänk om hon vill gå upp men inte kan??

Och en tjockis kompis, som sitter och degar och äter chips och säger "åh jag e så tjock" gumman, du tränar inte och äter som en flodhäst?? daaa vad tror du att resultatet blir??

Tycker fan man kan säga att någon gått upp i vikt om de kan sitta o tracka smala tjejer!!

Och för att påpeka, det är inte hälsosamt att vara tjock! Människor verkar glömma det! Så är du tjock, gör dig själv en tjänst! Gå ner för din hälsas skull, så du inte blir som amerikanarna o får begravas i en jumbokista... det gillar vi inte!

Stay healthy n alert, o sluta kommentera smala människor o tro att de ska bli "glada".. man vet inte hur många det är som kämpar för att gå upp ett par kilo. Tjockisar behöver bara svettas lite..så jävla svårt e de inte.. de är bara så jävla lata..LATMASKAR!!




Kommentarer
Postat av: fb

fb was here!



puss sötnos

2010-10-30 @ 11:47:01
Postat av: Anonym

Så sant!!

2010-10-30 @ 11:58:30
Postat av: Dream

Visst, de må vara ohälsosamt.. men tror du på allvar att alla överviktiga slänger ur sig såna kommentarer till smala människor? Och då ska väl du inte ha dubbelmoral och klanka ner på överviktiga? Vad får du ut av det egentligen, att klanka ner på hur andra människor ser ut? Helt bortsett från hälsoaspekten, vad får du ut av att sitta och textmobba, känns det bra då, är du så osäker på dig själv?



Väx upp lite, inse att människor är skapta olika och med olika förutsättningar, att man inte kan dra alla över en kam. Skulle du kanske säga allt det här till en familjemedlem eller till en vän som råkade vara överviktig? Tror inte det..



Have a heart, have a mind.

2011-01-05 @ 22:22:24
Postat av: LLilledil

Så sant! Tjocka mäniskor är latmaskar! Men jag bryr mig inte så mycket om HUR en annan mäniska ser ut! Bara den är trevlig!

2012-04-18 @ 21:56:48
Postat av: Anonym

Så sant! Tjocka mäniskor är latmaskar! Men jag bryr mig inte så mycket om HUR en annan mäniska ser ut! Bara den är trevlig!

2012-04-18 @ 21:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0