Takers

Jag och Suz såg "Takers" häromdagen fast jag somnade mot slutet av filmen. Jätte rolig flm o då menar jag om du vill se katter.. För filmen har en ett konstig handlig..allt var typ bara konstigt förutom att alla är jättesnygga och välklädda. Kul för att allt de alla gjorde i filmen va typ bara o va snygga..den som inte behövde anstränga sig så mycket var han från "Star Wars".. Hayden Christensen..Så snygg!!!



Här har vi alla grabbarna!


Janet Jackson



Känns som någon tar på MINA bröst när jag ser den här bilden...

OMG

Minns ni bilder på "Goldcoast" i Brisbane, Australien..stället Daggi ska flytta till? Minns ni paradis bilderna? För cirka två inlägg sen... Ja, såhär ser det ut i Brisbane nu!!



Staden har drabbats av en översvämmning...stackars Daggi som ska dit om någon månad men tror nog att det har löst sig inom en månad..det här var de dom sa på nyheterna idag iallafall..tycker synd om Daggi som satt och lyssnade på det här...

Vax eller Laser

Jag har ett dilemma! Jag vet inte om jag vill göra laserbehandling på håret som befinner sig i några ställen på min kropp eller om man ska vaxa... Hmm jag tänker såhär..laserbehandling är permanent och håret är borta för alltid så tänk om det kanske blir coolt eller mode o ha hår under armarna eller mellan benen o så...vad gör jag då?! Medans om jag börjar vaxa så finns iallafall mina hårrötter kvar...Det kommer säkert sluta med laserbehandling...




tvungen

Jag har ju inget att säga...Jag var helt enkelt bara tvungen o lägga upp den här bilden!!


!!??Australien??!!

Det är jag Ness som skriver!!:) Jag förstår inte vartifrån Daggi fick iden om att åka till Australien från! Fast jag är hennes äldsta närmaste vän så har jag ingen aning om hur det landet landade i huvvet på Daggan. Men jag googlade fram stället hon ska till...förstår nu varför hon ska dit men hur kom hon på det?
(Goldcoast)

Någon ska hälsa på..bara tolv timmars flyg från LA..jippi!!

Äntligen!

Jaaa!! Äntligen hittar jag skorna jag tjatat om i femtio år!! Inte för att jag har råd att köpa de direkt.. men men har jag tur så hittar jag en prins i Amerika som "funnit" mina försvunna skor! Här är dom iaf!

(Louboutin)

Älskar klacken och nitarna!!!:(

 


Amber Rose med hår



Här är Amber Rose med en peruk i Faboules nya video "You be killin'em". Jag har alltid undrat hur hon ser ut med hår. Här har vi henne iaf! Tycker hon passar mer utan..


Testa din iq-nivå

Jag är ärlig med att säga att jag föll för det här. Haha jag trodde jag allvarligt höll på att lära mig mandarin (talas i Kina)


foxy fox gets a rocky rock

Så till alla tjejer som varit ett fan utav "Two can play that game", "Three can play that game" etc.. så har jag lite nyheter.. Vivica Fox is getting married to her boboo Omar "slimm" White. Han gav henne en 8 karats diamant ring.. she sure plays the game well..!!

Här har vi en bild på paret som förlovade sig under julen i Miami:



grattis grattis... hoppas hon får sina efterlängtade barn nu... (:




nyår part I

så dagen började med att "ness" åt frukost tre på dagen, suz chillade lite med hennes mam, daggi var på jakt ute i stan.... vad döljer sig den långa dagen från oss..... det ska vi säga!!

vi börjar med suz o "ness" som var påväg till en vän till familjen. De har världens finaste hus!! Dags att skryta... vad säger ni om detta:
- Pingisrum
- Jacuzzi, ångbastu med en bedårande utsikt
- Spelrum
- Två balkonger (Stora)
- Stor matsal, med en "chillhörna".. osv osv.

lose my breath? yes! vi njöt verkligen..!! men det ironiska va nog det som hände på vägen dit..

suz o "ness" skulle givetvist tjaffsa.. de hade väntat i 25 minuter.. exakt när bussen kommer ska suz få för sig att gå och be mose om nycklarna... nej, nej.. busschaffören börjar skrika att han e sen o att vi ska kliva på så de gör vi... han stämpla remsan oerhört hårt, så kom isbrytaren:

chafför: Du är ouppfostrad!!!!!
ness: amen stick (knuffar ner hans stämpelgrej på golvet)
chafför: men VAFFAAAANNN!!!

chaffören springer upp från stolen utan att ness märker något... suz tar grepp om två grejer på bussen så att de blir ett "stopp" för chaffören som sträcker sig och försöker slå ness... suz höll emot och han skriker en massa.. när ness ser detta leker HON MANGAZZZZ... hon ba "kom da kom da ska du slå mig eller??" och han blir ännu mer galen och försöker bära suzan som håller sig fast.. sen börjar både suz o ness skrika på honom "KÖR BUSSEN BARAAAAAAAAA"..... sen kom en kille och sa snälla kör bara bussen jag har bråttom.. så for de iväg!!

daggi var som sagt ute på jakt i stan för att se strålande ut senare på kvällen! massvis med firande utav familjen, o hon slapp bussdramat!! we just loove eachother!



RSS 2.0