Whitsundays

Jag har haft en veckas lov från skolan, så åkte en biltur ca. 14 timmar norr om Gold Coast till ett paradis vid namn Whitsundays. Tog ut min yacht på en tur... Sisådär 5 sängar, 3 badrum, kök, tv... inget märkvärdigt. Har haft 5 helt underbara, relaxed days. (:


Dom kallar den "the beauty"



Utsikt att dö för, inte sant?




Där himlen och havet möts



Solblekt hår



Frida och jag (:



On our dinghy



Rainforest



ROCK-ing it


När natten närmade sig



Captain Paul, men också Mr Storyteller


//Daggi






Glutenfritt i massor

Att vara gluten allergiker i Australien suger. I just can't afford it! ): SÅ, när det blev rea på alla sorters gluten varor, såg jag till att fylla mitt skåp--> värt över 1000 spänn. :D "Ness", du förstår vad jag menar när jag säger att det var like heaven... ville lixom inte därifrån.


Köpte detta x 2


Har aldrig förr ätit glutenfria Mariekex :D


Min personliga favorit


//Daggi

Vacker brud

Såg lite på Cate Middleton och prins Williams brollop och Gud va vacker hon var!! Alskar broderiet på hennes klanning liknar min drom klanning lite grann... Horde att det var flera viktiga personer som inte var bjudna till brollopet och att de hellre bjod vanliga manniskor an till exempel gamla statsministern som de kanske inte kanner så gott dar bryter man dåliga traditioner, bra gjort!!
.
.
Catherine Middleton
.
.

Beckhams

(Gaster) Hittade ingen bild som catchade David Beckhams snygghet men har e dom båda iallafall, och Victoria var ju minst lika snygg!!

ait

Dags for ett par riktigt vida byxor!! Jag har an inte vågat mig på sånna som de ovan men jag tar ett steg i taget.
/Ness

ikvall ar vi apor allihopa!!

Sa jag Anta och Sara ska till drais..... hype hype...!!!! Har har vi sexbombarna Sara o Suz... o sa monstret Filipeeee.... gulligt monster???? hmm....


vad gor man då?

Jag har inte så mycket att saga idag an att jag gjorde varsta tabben på jobbet, glomde bort att låta en kund betala runt 2000 kr...Jag vet, jag låter dum men denna kund skulle ha en rakning hemskickad och jag glomde skriva ner kontaktuppgifterna! Så nu hoppas jag att personen ar godtrogen och kommer tillbaka for att betala!!! Håller tummarna, for att mirakel sker, inte ofta men ibland!!
...
och så skulle jag saga att jag saknar karleken... och mina basta två vanninor såklart!!
/Ness

john Mayer a bast

.
.
Idag på jobbet lyssnade jag på John Mayer hela dagen och ForFan va bra och avslappnande han ar!!!
Har ar en gammal men skiitbra låt!!

 

(Han producerar och skriver nastan alla sina låtar sjalv...ett geni!!)

/Ness

beyonce "move your body"

Beyonce ar med i en kampanj for att hindra overvikt bland barn.... har vi videon som ska fa barnen att dansa sig smala och andra deras matvanor!


trey songz strular med ett fan på scen i Oslo

 


Detta var ju intressant!! Jag skulle nog aldrig låta honom leka med min tunga och det spelar ingen roll hur bra han sjunger!! Men andra skulle ju nastan gå over lik for en stund som denna med sin absoluta idol!!

hoppas julen kommer tidigt i ar...

Jaa..... nu ska man vara riktigt arlig hara...... USA's tamponger = SKIT!!! Till att borja med ar det varldens storsta komplicerade paket for nagot jatte enkelt. Och sen sa ar det som en livlos bomullstuss som bara existerar.... den hade ju fungerat battre som tops till oronen... eller for att stoppa nasblodning! Saknar sveriges tamponger... Sa till min onskelista i ar lagger jag till: TAMPONGER... hahaha lite for mycket information.. men hur ska ni hemma i sverige annars veta vad som pagar har???

NAR VI MOTS IGEN:


me n' ma shades!!

Sa haromdagen nar jag var ute med mina brillor fick jag en fraga utav en ung man.... han undrade vart jag kopt dessa brillor.... Hmmm... Hur ska jag forklara for en ung amerikan att nar jag tog studenten bestallde jag dom fran en katalog... sa det ar alltsa inget marke!! (De ar ju markesberoende har) Det star student traditon pa sidorna av brillorna... men mitt svar blev kort och samlat... Jag svarade: "It's Student Tradition, Limited Edition".........han fatta ju nolllllllll... han sag lite ut som ett ?????


L.A babbbeeee

sa rick ross ar som sagt valdigt stor har borta.... och den har laten ar ju varsta hiten just nu.... be like us... listen to this shiiieet!!



SKINNBYXOR!!!!

sa Ja rule, Ashanti och Lloyd aterforenades haromdagen och stod pa scen och upptradde.... men det var inte det jag fastnade for... jag fastnade for Ashantis GALNA skinnbyxor!! Dom sitter perfekt pa henne och jag vill bara ha dem nu!! Sooner or later ska de finnas i min garderob!


girlpower

Alskar att nicki minaj reppar brittan sahar, inte nog med att de byter fans, de visar att tjejer ska stick together, inte ga emot varandra och hata pa varandra!!!!!

Britney Spears and Nicki Minaj

chicki wawa

Sa igar skulle vi pa en modevisning i en lounge pa whilshire ave. och jag bestamde mig for att ha en ponytail! Och det ar utan att overdriva forsta gangen pa si sadar 10 ar!!! haha... har velat ha det flera ganger men har inte lyckats men igar blev det bra =) har har vi en fjortisbild pa mig fran igar... ville fa med det nya naglacket :P gront ar skont


har har vi lite bilder fran visningen:


markte att de va samma modell pa alla bilder haha... fanns manga fler men dem vart suddiga... dessutom ar modellen Anta valdigt snygg =)

sharing is caring 8)

har en grej med mina ogonbryn..... om inte nagon sager till mig sa "rakar" dom bli valdigt tjocka.... det gillar vi inte!!! nu har jag iallafall lart mig att stoppa mig sjalv nar de narmar sig.... sa gor jag dom smala igen haha.... sa i borjan av manaden ar dom smala... mot slutet ar dom tjocka... sen smalar jag till dem igen.... voialla!


btw.... angande babypuder tipset.... en viss person... host* RUT tipsade mig om det... sa jag dedikerar tva och en halv rad i bloggen till kara Rut! TACK haha... jag mar sa mycket battre :)


skitmobbade

hittade massa fjortisbilder... har har vi en av ca 40 st haha......


TJEJER!!!

brukar ni fa utslag pa laren mellan benen under sommaren?? sa svider det sa att man knappt kan ga?? kanske inte alla, men ni tjejer som inte har ett mellanrum mellan laren, ni vet definitivt vad jag pratar om.... har haft detta problem lange... men nu har jag (med lite hjalp) hittat losningen!!! BABYPUDER!! lagg det pa laren innan du gar ut, det kommer va vitt i borjan men sen blir det transparant med huden. Ohhh sa glad jag e att jag hittat denna losning!!! GO BABYPUDER!!!



Me and Myself

Nu ska jag ha mat och lite vin!!


/Ness

black is not the new white


vad ar ditt problem?!

Gud vad irriterad jag ar!! Det ar en tjej på jobbet som inte kan sluta ge mig den dar kolla-snett-från-topp-till-tå-blicken, och jag fattar verkligen inte vad hennes problem ar!! Det finns sånna tjejer som alskar o stirra sonder en och sen aa undra vad dom sager bakom ens rygg!! Vanligtvis så bryr jag mig inte om sånna tjejer men lite jobbigt o se henne varje dag på jobbet liksom och så kan man inte satta henne på plats, inte an iallafall...det var ju mycket enklare att hantera sånna har situationer på gymnasiet...då vare bara "Varfor kollar du snett for?" HAHA men nu har man vaxt upp lite och det basta ar val att ignorera det... for tillfallet!!




The bitch dont know

/Ness

Fast and furious 5

Jag ar så ivrig over att se denna!! Alla från forsta och andra filmen ar med!
.
.


onskelista



Den har Alexander Wang vaskan laggs nu till i min onskelista!!

/Ness

Being busy gives me headache

WOW! Jag har haft världens stressigaste vecka... Sista veckan i skolan innan påsklovet och OM jag har haft att göra. Men nu kan jag äntligen pusta ut i typ någon dag innan jag behöver tänka på essays och exams och allt vad det är. Nu är det iallafall semester i en vecka!!!! :D

//Daggi

muslim på playboy

Hon menar att hon fortfarande ar muslim, hon var jattesnygg... kanske såhar moderna muslim tjejer kommer se ut...lol. Hon heter Sila Sihan och har turkiska rotter men ar från Tyskland.
.
.
Det var inte meningen att dolja tutten...

Glutenfri pizza!!

.
.
Idag så kopte jag en pizza for 150 kr och så kopte jag ett mjolk paket, en påse med två korvar och ett glasspaket...de tre tingen kostade mig 108 norska kronor!! Jag brukar oftast låtsas som att jag inte bryr mig om priserna men idag kunde jag inte hålla mig "Va, fan va dyrt!!"...brast jag ur mig...
.
.
Måste nog saga att det har en den godaste glutenfria pizzan som inte ar hemmalagad!
/Ness

gradde med vaniljsås

.
.
Mums...
/Ness

Hur fan stavar man till H&Ms senaste kollektion??

.
.
Ska rocka vitt i Sommar!!
.
.
/Ness

Stretch e Comfort

.
.
Såå nojd man kan vara ar jag:)...det enda problemet ar bara att dessa byxor e stretch så de kommer ju inte alltid sitta lika tajt men då ere val bara o kopa nya!!
/Ness

Ledigt

Inge jobb på två dagar...vad ska man gora? Blogga dubbelt så mycket kanske...
/Ness

Gud vad man såg annorlunda ut

Inte undra på att jag fick så mycke uppmarksamhet!!!
/Ness

fann den

Det slutade med att jag shoppade haromdagen och jag fann min vita kavaj från H&Ms vita kollektion...det fanns bara en kvar och den var i min storlek jippi...sen kopte jag lite andra grejer oxå som mina forsta Tiger Jeans...sager bara GO TIGER??...Jag ar deras nya fan, de satt perfekt på min rumpa!!!
Lagger upp bilder imorn:)
/Ness

London 09 - 18 år

Minns vår första resa utomlands tillsammans. Jag hade precis fyllt 18 år... Wow did we have our ups and downs! haha Bästa första resan var det iallafall. Kinda miss London... and my chicks




//Daggi

jermaine Dupri och Da brat.... killin it!


nya kuddar & lakan!!!

sooooooo mysigttttttttt!!!!




Ke$ha

Har man sett på detta? Det ar latt att gora om sitt yttre men att andra på insidan ar en helt annan sak.

morgondagen

Antingen så går jag på en shoppingtur imorn efter jobbet eller så skaffar jag traningskort så jag antligen kan borja med yoga som jag har planerat o gora under en for lång tid nu! Får bestamma mig på morgonen...
eller...
...den har vita kavajen från H&M Conscious Collection
/Ness

pannaka med gradde och choklad

Så gott med choklad och gradde på en varm pannkaka...alskar nar det smalter sådar...mums!!! Jag har haft en pannkaks helg med kareoki kvall på lordagen, fan va kul det har varit, påminde mig om nar jag och Daggi gick till en kareoki klubb i gamla stan och hade varsta showen dar...haha remember??
I borjan ville ingen borja med efter några glass vin var det i stort sett krångel over mikrofonen!! Ironiskt!!
/Ness

Failure is no option

Köpte dricka häromdagen i uni. och kassörskan frågade hur min dag har varit. Jag pustade och svarade leendes att den varit bra men stressig. Gullig som hon var frågade hon också varför och jag svarade att det är mycket i skolan. She kept on going: "What if you'll fail in one of your subjects, what happends then?" Jag tog emot min växel kollade henne i ögonen och kände hopp och beslutsamhet på ett sjukt sätt när jag svarade: "Failure is no option". Sanningen är ju att there's a whole lot of shit to get done! Ja, men lycka till då Daggi...


//Daggi

dansa hela natten....dansa hela dan!!

dansar sa mycket att jag inte orkar ga hem med klackarna!!! men detta hander sallan, biter oftast ihop!




sola & bada & pina colada

Vi gick runt i omradet och gick in i en lagenhet och kracsha deras pool haha... inga simhallar for varan del! Och inte tanker vi betala!!! fan heller... jatte mysigt var det iallafall :)

forsta gangen jag solar sen jag kommit hit... pa tiden!!
sota Anta, Lynda, Sara och Phillippe myser...

ju ytligare..desto battre??

har markt en sak har i LA... markesklader is the shiit! Spelar ingen roll vart du bor, hur mycket pengar du har eller vem du ar! Jag ar ganska saker pa att de felsta amerikanare ager minst en markesvaska/markesvara (kladesplagg).... och alla dessa LV bags, I see them freakin everywhere!! denna vaska var iallafall gucci...men men... livsstilen har i LA ar kostar...



mitt i min observation markte jag att min skugga blev pakord av alla bilar!! har har vi min skugga...ensam...dod... kallblodiga bilar..


city of angels

tossade runt i Beverly Center haromdagen... kopte mig nagra sprillans nya AIR FORCE! vita laga, vanliga modellen. Love em'..!! resan dit blev dock lite komplicerad da vi inte har bil. Buss i det har landet ar projekt! om det skulle ta 20 min att komma till ett stalle tar det ca 3 timmar med buss, NO JOKE! men har lite bilder pa mig med nadias alskade avatar halsduk :)


trafiken har ar inte att skoja med.....

no photos

Gick nyss igenom mina bilder och det har ar den enda bilden på "landskapet" i LA forutom mina och Suzans privata bilder annars finns det ingenting, lite tråkigt for det ar ganska fint dar med palmtrad o allt...
...but please dont let the palm trees and the shining sun fool ya..

Rejected

Alltså herregud!!
.
.

Ni vet dom mann som fortsatter stota på en fast dom fått en total avvisning? Tank på att dom flesta inte ar svenskar, sen ar det ju en helt annan femme nar svensken har alkohol i blodet, och att i deras lander så visar oftast inte tjejen att hon ar intresserad så dom ar val vana o ropa efter tjejer som rynkar på pannan så fort de oppnar munnen for att i vissa lander så spelar tjejen bara svårfångad på de sattet.
/Ness

sasha pivovarova


Minns ni en av forra årets H&M modell?

Dag in o dag ut...

oops
Man behover egentligen inte ens BH med det har linnet men var tvungen skulle jobba lixom!!
Idag var det en skitsnygg kille som kom in på jobbet med *sorry* fulaste flickvannen, what a turnoff!!

/Ness

Vi alla har en gång varit fjortisar!!

Forsok o finna alla tre!!



Candy shop

.
.
Minns ni 50 cents gamla hit "Candy Shop" och så fanns den dar "Ill take u to the candy shop" - rosten med... hon hette Olivia aja har e hon iallfall fem år senare och forsoker starta en solokarriar!! We'll see what happens!! Vet inte vad jag tycker om rosten hon kanske ska hålla sig till o vara en refreng-hiphop-låt-tjej!!




Rosa lappstift

Vill ha rosa lappar nu efter att jag for forsta gången klarade av o bara rott lappstift i helgen... det har inte gått så bra de andra gångerna!! (Bloggen fanns inte nar den forsta bilden blev tagen.)
Before
After
/Ness

booring

Kanner mig lite uttråkad!! Måste gora något drastiskt snart, pratar inte om utseende utan in life bara! Jag ar ohalsosamt spontan och vantar inte lange forran jag ar på en ny bana!! Jag var ju i L.A och pluggade med Suzan men livet eller min impulsivitet hade andra planer for mig for nu ar jag i Norge och jobbar, men kommer nog stanna kvar har ett tag, håller tummarna!! Forsoker få hit brosan och Suzan till sommar bara!!
/Ness

that's so raven

Såg nyss "That's so Raven" på Disney Channel. Den ar såå bra fattar inte varfor Hanna Montana har blivit så stor "That's so raven" ar ju bara så mycket roligare och farggladare dessutom!! Inge fel att kolla på Disney Channel forresten!!


Alskar den har overdrivna blicken hon for nar hon ser in i framtiden!!


Att hushålla i Australia

Någon frågade hur man egentligen klarar sig här nere i Australien... Svaret är att det gör man inte. Låt mig omformulera mig: CSN tar dig inte långt, du kommer ungefär... ... ... ... halvvägs. Du får, får låna*, en summa pengar av CSN och mycket av den summan kommer att gå till att betala din skolgång. Resten får du helt enkelt snåla med och inte ens då kommer det att räcka till. Jag rekommenderar att du sparar ihop en ordentlig summa innan du ger dig ut på ditt livs äventyr! (:


Här har jag råkat spilla mat. Det blev ingen middag den dagen. ):

//Daggi

Mac made me do it

So I was minding my own, trynna get some uni work done, and all of a sudden my mac FORCES me to take pictures of myself. Can you blame me for getting a little bit irritated?


I refused to make eye contact

//Daggi

bootylicious...

Jaa nu blir de ganska mycket videosar men stotte pa det har nar jag var inne pa youtube.... spana in 1:10... hahahaha han ar ju helt underbar... jag tycker han ska fa props!!! det ar ju faktikst traning de han haller pa med... he sure loves his curves... men det ar inte halsosamt att vara i den storleken. You go boy!!


relapse.... no rehab!!

okej har blivit en liten partyprinsessa..... det tar ju mycket utav ens energi... men inte min!!! har altid lite extra pa lager ;) don't take me wrong skolan ar lika viktig!! nej viktigare!! men har inte sa svara kurser sa de blir ganska mycket fritid! bortsett fran min piano klass sa ar de kul o ganska enkelt.  Men piano SUUGEER...!!
sa eftersom jag partajar sa mycket blir man torstig... sa som ja dansar hela kvallen maste svalka ner bomben... :P haaha sa just nu ser mitt vattenforrad ut sahar:





och vissa orkar inte vanta till sovrummet....det roliga borjar redan i kluben:

/Suz

varfor e jag på toa så lange...?

...jag bajsar jattelange lol...
Oh Gud vad jag skrattade nar jag såg Suzs video "Nu måste vi dra"...saknar den dar grotttjejen!!!...Den dar videon påminde mig om att jag och Suz pratar knappt med varandra nar vi bor ihop...alltså så fort vi ar inomhus så finns det knappt någon social kontakt speciellt om det finns en TV i huset...Miss u:(
/Ness

these r my confessions....


maste vi verkligen draa???

antar val det...


pa tal om trollen....

Klubbade i "my studio" idag... stotte po Ray j och Rihanna.... maste saga att Rihanna ar SKITSNYGG... fett fuckking snyggg... men lika snygg som hon e ar hon DRYG!!!! Drygaste manniskan.... hon ar en san dar person man ba "ga hem om du ska ha trakig".... men sa javla snygg manniska!!!


Rihanna Very Short Hairstyle - Side View

får inte nog av louboutin


Samantha ar ingen slyna

Sex In The City ar en av de basta serierna som finns,den hade all slags feminin underhållning! En sak jag tankt lite på ar att Samantha som hade sex med allt som rorde sig aldrig målades upp som en "hora" utan som en skon aldre dam som fick det hon ville.
/Ness

oh na na whats my name

Tog en runda på stan med min morbror.
Kan inte fatta att jag haft klackar i 24 timmar, dagen och kvallen...borjar bli vuxen!!

Ska ha denna

Titta på vad min kollega fann till mig!! En jattesnygg jacka i getskinn som jag ska ha...men den e ju bara så dyr, den kostar 4000 kr men lucky me så har jag 40% så ska nog ha den.
/Ness

fixad på jobbet

(Min alskade Pocahontas vaska)
Av mina kollegor fick jag hora att på lordagar så ar man lite finare på jobbet an under de andra veckodagarna och jag kanske tog det till en annan nivå nar jag bestamde mig for att ha mina hogsta klackar(12 cm), vart helt dod efter att ha jobbet med dom hela dagen... nufortiden kanner jag ibland att jag vill vara langst i rummet!! Fick forresten varsta hatblickarna av kundernas flickvanner...
...on my way to work...

Titta vad jag hittade i mitt bildarkiv

Tihihi
Coola gänget!
Prosit Daggi!

I took a leap of faith

Now who knew it would take me this high

We be chillin' in the neighborhood


Somewhere over the rainbow, under the stars, by the sea


Ness o Suz...vart va Daggi?

Va inne på youtube och fann mig o Suz dar...har
ar en av tolv gamla videobloggar... vi avslojar en del grejer i den har videon... tur att en del inte kan svenska!!
Hoppas ni tycker videon ar underhållande!lol!

Alskar skorna

Har har vi skorna...jippi!! Nya men redan slitna från Friis & Co.

Mariah carey gravid

Forsta gången hon ser ut som en "normal" manniska annars så ska hon ju alltid ha ovedrivet glamorosa bilder som visar vilken superstar hon ar.

get me bodied!!

det var jatte soligt haromdagen... tog bilder med min mobil och har bokstavligen talat KAMPAT med att fa upp bilder fran dagen da jag va i downtown.... tog fett harliga bilder... men tyvarr sa var det fargaves.... ska ha med mig digitalkameran overallt nu... har atminstonde sladden till den sa bilderna kan komma till datan!!! men har en bild pa mina harlig klader ifallafall... eller shorts o magtroja haha... inte sa mycket klader....




Men pa tal om digitalkamera.. fick med tva tjejer som kompromissar en forhandling efter en krock... kanns lite jobbigt att de var tjejer... u know the word "girls can't drive"... hatar nar det styrkas pa detta satt....!!


hassan passan tassan!!!

sa idag ar det onsdag.. och pa fredag far jag besok av min favorit HASSAN!!! men ack vad man fick anpassa sig efter honom!! ljus var man tvungen att kopa... med gladje!! kopte melon ljus... luktar galet gott bara utav att den finns i rummet. Har inte tant det an. Vi ska roja staden och forhoppninsvis klattra i bergen.... om bara daggi o "ness" va har... och tedros... good ol' days a.k.a somras haha :P



teach me how to be stupid....?

kanye west dejtar enligt rykten 18-ariga beckyn (vit snobb) "kate upton".... hon ska enligt videon "teach us how to dougie".... hon lar oss inget mer an att var sot, blond och dum. Maste papeka... Kanye West sure has his things for "blond, white models".  

Kate Upton. Sot? Ja! Resterande ar ju bara ren "disaster"

spana in videon:


visste du att....

.... Biggies basta kompis var gay??? aven hans dj Mister Cee suspect var det... spana in detta:


Dream talks Biggie
Dream talks Biggie 2


Jaa, till alla homofober.... om din kompis ar gay gor det inte dig till en homosexuell.... Just keep it real! Tror inte direkt det ar latt att komma ut med att man ar gay. Varfor gora det svarare an vad det redan ar?? Biggie - remembering shit as it was...

Har har vi en bild pa vannerna:

Biggie and his best friend Mann


Rest In Peace.
Bless all the real motherfuckers.


till breezys lite mognare fans....

Sa alla barn vaxer ju sjalvklart upp nagongang.... Efter dueces tycker jag personligen att vi fatt se en mognare sida av honom.... mognare latar o.s.v. nu ar det val dags for the next level...strippklubb latarna haha...


"Salute Me"


Pain



Tank o gå i dessa omojliga klackar!!! Fattar inte ens varfor dom har tillverkats men det kanske ar till någon utstallning eller så klarar val ballerinor av dessa klackar...med det ar iaf konst!


 

Check out Beyonce och hennes dansare, skitduktiga!


dagen borjade

med en kopp varm choklad o smorgosar med KALLES KAVIAR mmmm!!! sen sa kopte jag tva bocker med min baby. En bok om hans uppvaxt och en med massa dikter han skrivit.. har smygtittat lite och han ar ju bara varldens sotaste!!! Nu ska en trott suzan sova. Klockan ar kvart i tolv ska upp om 6 timmar. Prov i piano imorgon med min pyscho larare... wish me luck!!


<3<3<3

har pa mig nas mysiga pyjamasbyxor...syns knappt men de ar supermysiga!!


trana o ma bra!!

rader verkligen allla kvinnor och man att trana!!! man mar verkligen sa mycket battre! Jag ska forklara varfor traning ar viktigt for mig nu. Alla som star mig nara vet att jag ar traning beroende! Tranar jag inte resulterar det till att jag mar daligt... valdigt daligt! Tranar jag mar jag bra! Nar jag ar ledsen tranar jag for da mar jag battre, och nar jag ar stressad/arg tranar jag. Alltsa, traning hjalper mig pa alla mojliga satt! Jag rader dig att borja redan idag!! Vet att du skulle ma minst lika bra som moi :)





mary j blige, diddy o lil wayne - someone to love me (naked)


glomde nastan...

veckans "haters make me famous" lat haha... har har vi Challey - took the night.... this could go on forever!



green of envy



maste saga, att jag uppskattar er tjejer som ar arliga! ni som sager vad ni har pa hjartat! inte gar runt och forsoker fa andra att kanna sig utanfor. Som har respekt. Som inte "hatar", och forsoker hitta pa anledningar att vara sur, som i djupet bara ar ren avensjuka. Som uppskattar era snygga kompisar som jag gor!! nas daggi love u girls... Uppskattar er! Sann vanskap.

pedikyr

Råder alla tjejer och killar att gora en pedikyr...for att det ar så skont samtidigt som du får jattefina fotter! Fotterna masseras, tårna filas och målas. Andra brukar forlanga tånaglarna men tycker det kan se lite ackligt ut. Det basta ar att ha de helt naturliga i någon farg. Jag skulle personligen inte vilja ha fransk manikyr som hon i bilden ovre men det ar valdigt vanligt och du kan ju alltid prova det kanske faller dig i smaken!!

måste jag ta alla foton på mig sjalv:(

.
.
Alla behover tid till sig sjalva i andras toaletter, vissa går igenom skåp och undersoker produkter...det har gor jag under den tiden.
Har haft en underbar dag som forsta dag på jobbet. Ser fram emot imorgon... alskar att jobba det gor så man kanner att man gor någon mening och så får man ju pengar oxå...:)... Nej, men forstår inte folk som bara kan sitta hemma och gora ingenting, for vi manniskor ar liksom byggda till for att jobba.
/Ness

suz <3 IKEA

idag akte vi till mitt efterlangtade IKEA!! alskar svernska varor.... har saknat dem... fanns pankakor, pepparkakor, daim, daimtarta! marsinpantarta! sylt! kottbullar, SINGOALLA KAKOR och ballerina!! singoalla e min personliga favorit.. de hade KALLES KAVIAR (som jag hatade men lart mig gilla) pankakor och lax! gravad lax! juste gifflar ocksa! muums....!! jaa sa kopte man kuddar, lakan, gardiner och andra sma saker... kan saga att min lagenhet ar jatte mysig just nu... bifogar bilder pa min lagenhet senare :)


nadia och hennes "sylt mysterium"... hmm...

inte lik fint inrett som sverige... men men...

alskar svensk mat.... men flyttar inte tillbaks asso....

avatar kanelbulle??

JAVLA VANDALISTER!!

okej inte javla.... men vandalister ar de!! finns ett cykelgang i vara trakter.... ganget inehaller man i alla aldrar... pojkar som vuxna... kineser som blondiner.... de har sina moten i granderna mellan husen och sen cyklar de pa gatan och skriker som galningar!!! sag dem idag men hann inte ta en bra bild... fick en bild av svansen iallafall... det var manga fler an sa!!! take a look:



pavagen till...

best buy (sveriges motsvarande el giganten) sa kopte jag lite harprodukter... och jag insag att mina harprodukter inte finns har!!! sa jag maste olyckligtvis byta :( hatar att byta saker man ar van att anvanda... fick byta schampo och nu detta!! what's next?? :(



kopte vax ocksa.... sant som man drar av direkt... no strips!!


Jag har inneboende

Ytterst viktigt att man trivs med de man bor med. Så efter att ha gått igenom ett par pappren och brev om varför jag skulle välja just "denna" att bo med, bestämde jag mig slutligen för två tjejer. Vi trivs jätte bra ihop! (processen för att hitta rumskamrater kanske var liiiiite annorlunda; I say "potato, potato"--> it is all the same!)

Aqua

ar det har hennes bror eller?

Dom har två ska tydligen vara ett gift par...men de ser ut som tvillingar. Tank om du va tillsammans med en killversion av dig (utseendemassigt)?
Jag har markt en sak och det ar att alla par liknar varandra lite grann och ju mer karlek som finns i bilden desto mer likhet finns det vare sig det handlar om det yttre eller det inre.
men tycker det har paret over var lite overdrivet!!

wonderland!!!

jaa de va ju forsta gangen jag entrade klubben med mina nya vanner... favorit kompisen var nog vincent... maste saga att det ar fullt med nigerianer har i LA!! hursomhelst... kvallen bjod po massa gratis drinkar i VIP hornan... bra musik... gratis mat efter klubben.. lat mig saga att jag haft kul dansat atit kommit hem sakert... GRATIS... that's my girl!! for att komma in i VIP avdelningen va man tvungen att ha ett armband som ni kan se mig ha po mig nedan.... med min kompis vincent hihiihi..... ikvall var jatteskoj!!



snoopy??

jusste...

fran att det var 30 grader varmt blev det en malnig dag.... men hade en uppgift jag inte kunde glomma...kopte lite presenter till senay o mose... sahar sot var jag povag till foxhills mall :)




spanska mataffaren med skitdyr kyckling!!! grr :@



snapbacks o ipod


idag ska jaaag....

ut ensam o skaffa nya vanner!! sa en kompis aka promoter ska hamta mig alldeles strax... vi ska till en klubb som heter wonderland som ligger i hollywood... hmm undrar hur de kommer ga.. forsokte fa med mig nagra trakiga kompisar... men trakiga talar ju for sig sjalv... they didn't come... men det stoppar mig inte!! so wonderland.. here I come!!






samples?? JA tack!

alskar att nar man far en "liten present" efter att man kopt nagot... vilket qliniqe i macy's alltid ger!! jag kopte lappglans och fick en liten burk med ansiktsmask..... You deserved it suzi... yes I did :)



det var en klackig fredag!!

alla dessa skor for under 800 kr... bra jobbat suzan!!


Red is "Hett"

Rod kan aldri gå fel...Studier menar att kvinnor som bar rott ar mer attraktiva for mann...

Jag och Ness

Nar jag e uttråkad så sitter jag och leker med bilder... de har ju Suz har haft ett inlagg om... Men har e iaf min snygga tvilling...I wish I looked like her...

Opium

 

Min mamma o pappa ar så sota som anvande samma parfym nar jag var yngra fast mamma hade sjalvklart den kvinnliga och pappa den manliga. Alskar doften och inte bara for att den ar så god utan for att den påminner mig om min barndom. Nu har det kommit ut en ny version av denna och barnslig som jag ar kanner jag bara att jag måste kopa den...men så har jag ju oxå anvant min Dolce Gabbana light blue lite allt for lange nu...I have to move on till en lite mer vuxnare doft.

 

Har har vi den Belle D'Opium (YVSL)

/Ness


Vill Ha

Kanner bara att jag dor for den har outfiten från skorna till jackan. Det har påminner mig oxå om att jag måste ta o skaffa skinnbyxor snart. Tycker sjalv att det ar lite skumt att en person med min stil inte ager ett par "leather pants" så need to get a pair!!
Och har ar hennes kattiga Christian Louboutin klackar. Vad skulle jag inte gjort for o aga ett par av dessa...:(
/Ness

Nya Beyonce

Beyonce

Forra gången var det Sasha Fierce vad heter detta nya "Alter Ego"?

RSS 2.0