Vem är du?

Allt handlar egentligen om självkänsla...

hihi


Tjejer med noll självkänsla... Den här tjejen har absolut inget förtroende för sig själv. Varje gång en kille vänder sig om så tror hon att han kollar på hennes kompisar. Eftersom hon inte har någon självkänsla alls är det svårt att se henne i uppmärksammade kläder... hon vågar inte synas. Blyg är hon inte utan hon har bara inte funnit styrkan i att säga vad hon tycker och vara den vill.
Att ta lite plats som möjligt är hennes livsmotto.

Tjejer med lite självkänsla... Du tycker egentligen att du är ful och väljer att hata och trycka ner andra som du känner dig hotad av för någon anledning, ja då passar du väl in i den här kategorin.
De kan säga saker som "asså jag skulle inte vilja ha din rumpa, den är för stor" , eeeh säger man tack då eller!..aja,har du kommit på vem hon är?

 

(Hata inte på henne för att hon har kroppen du vill ha :)..hihi)

 

De här tjejerna är ganska svåra att klura ut eftersom att de ibland kan luras med en  "ta för sig" attityd men sanningen är att de bara söker efter en bekräftelse...så bli inte förvånad när hon har sex med din kille eller vilken upptagen kille som helst. Det faktum att killen har en flickvän men ändå är med henne får henne tro att hon är bättre därmed mår hon bättre (..självklart bara för stunden) Vi på SaluteMe har ett namn för tjejer som passar in i den här kategorin och de är orrar (slynor). Mår andra sämre så mår hon bättre.


Tjejer med all självkänsla...
Förhoppningsvis så kommer alla tjejer ta sig ner hit men sanningen är nog att de inte kommer göra de.. vissa är ju bara för skadade.. här tror man på sig själv så pass mycket att man inte behöver ta till sig hat som för den här tjejen bara räknas som avundsjuka. Hon vågar vara sig själv och har sin egna personliga stil. Hon har förstått att om man uppriktigt själv mår bra så önskar man bara gott till andra.



(Hon skulle aldrig vara den hon är utan självkänsla)

Är ni helt ärliga med er själva så kan ni utan någon hjälp sätta er i en kategori...går det inte? Ja, men då kan jag hjälpa er:)... Jag valde att göra detta inlägg för att ursäkta folk som hatar. Såna som när man känner sig på topp väljer att dra ner än till deras lilla hål..först så tänker man ju fan "that skinny bitch" men det finns en förklaring till allt från goda till onda handlingar.


Kommentarer
Postat av: T-dot

SKIT bra inlagg! Jag alskar det har inlagget :) Jippiii Girl power !!!!

2010-10-28 @ 19:27:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0