habla espanol?? si si.. pocito hihihihi

så suz åkte till amerika och blev bättre på.... spanska! ja som många kanske INTE vet är spanska nästan större än engelska här i LA.. jätteroligt... allt man hör på engelska först kommer med en "para espanol?" fråga efter.. förutom i tunnelbana buss skyltar osv... då det REDAN är översatt till spanska.. så vi bestämde oss för att gräva lite djupare i detta.. bästa sätt? magkänslan säger.... genom magen!! så vi bestämde oss för att äta ENCHILADAS.. måste tillägga att de va skiiit gott.. o med den smälta osten över mmmmmmm o deras guacomole MMMmm asså fan vad det smakade!! och deras hemmagjorda nachochips med deras hemmagjorda salsasås?? suz hamnade nästan i matkoma!! men att äta maten kom före matkoman så.... de åt maten!! jättemysigt.. "ness" kunde ju för första gången njuta av mat då de inte va gluten i!! inte för att suz brydde sig denna gång... hon kan inte offra sig varje gång "ness" inte kan äta... det händer allt för ofta.... :(


ai caramba!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, får man fråga vad ni gör i USA? Pluggar? Isåfall vad pluggar ni och räcker pengarna man får i lån? Om ni nu tog lån. Hoppas på svar!



MVH

2010-11-20 @ 01:19:37
Postat av: albana

HAHhahhahahahha

2010-11-20 @ 02:42:19
Postat av: dianation

haha muy bien chicas!! (= nästa gång när vi träffas kan vi prata spanska då.. eller spanglish hahahah... bäst!! Take care girls!

2010-11-22 @ 00:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0