nyår part I

så dagen började med att "ness" åt frukost tre på dagen, suz chillade lite med hennes mam, daggi var på jakt ute i stan.... vad döljer sig den långa dagen från oss..... det ska vi säga!!

vi börjar med suz o "ness" som var påväg till en vän till familjen. De har världens finaste hus!! Dags att skryta... vad säger ni om detta:
- Pingisrum
- Jacuzzi, ångbastu med en bedårande utsikt
- Spelrum
- Två balkonger (Stora)
- Stor matsal, med en "chillhörna".. osv osv.

lose my breath? yes! vi njöt verkligen..!! men det ironiska va nog det som hände på vägen dit..

suz o "ness" skulle givetvist tjaffsa.. de hade väntat i 25 minuter.. exakt när bussen kommer ska suz få för sig att gå och be mose om nycklarna... nej, nej.. busschaffören börjar skrika att han e sen o att vi ska kliva på så de gör vi... han stämpla remsan oerhört hårt, så kom isbrytaren:

chafför: Du är ouppfostrad!!!!!
ness: amen stick (knuffar ner hans stämpelgrej på golvet)
chafför: men VAFFAAAANNN!!!

chaffören springer upp från stolen utan att ness märker något... suz tar grepp om två grejer på bussen så att de blir ett "stopp" för chaffören som sträcker sig och försöker slå ness... suz höll emot och han skriker en massa.. när ness ser detta leker HON MANGAZZZZ... hon ba "kom da kom da ska du slå mig eller??" och han blir ännu mer galen och försöker bära suzan som håller sig fast.. sen börjar både suz o ness skrika på honom "KÖR BUSSEN BARAAAAAAAAA"..... sen kom en kille och sa snälla kör bara bussen jag har bråttom.. så for de iväg!!

daggi var som sagt ute på jakt i stan för att se strålande ut senare på kvällen! massvis med firande utav familjen, o hon slapp bussdramat!! we just loove eachother!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0